Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Χαστούκι στα παπαγαλάκια και τους πλαστογράφους: Το ΣΔΟΕ δεν «ψάχνει» τον Καμμένο!

apantisi

ΣΔΟΕ προς Καμμένο: "Ουδεμία λίστα υπάρχει στην υπηρεσία μας που να αναφέρει το όνομα σας!" Μιλάμε λοιπόν για πλαστογραφία ολκής...

Αυτή είναι η επίσημη απάντηση του διοικητή του ΣΔΟΕ, Στ. Στασινόπουλου σχετικά με την υποτιθέμενη λίστα που κυκλοφόρησε και εμφάνιζε πρώτο - πρώτο το όνομα του Πάνου Καμμένου ως "ελεγχόμενου" για ακίνητα σε Ιτέα - Γαλαξίδι. Η ξεκάθαρη αυτή απάντηση με την σφραγίδα και την υπογραφή αποδεικνύει πως η επίμαχη λίστα που δημοσιεύθηκε και κυκλοφόρησε ήταν πλαστή και διακινήθηκε δολίως από ανθρώπους που πρέπει άμεσα να αποκαλύψει η δικαιοσύνη.

Εάν προσθέσουμε τον σκοτεινό ρόλο που φέρονται να έπαιξαν οι προκάτοχοι του Στασινόπουλου στην λίστα Φαλτσιανί με τις αποκαλύψεις που έρχονται τώρα στην δημοσιότητα, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε με όρους μαφίας.

Η υπόθεση πάντως απλουστεύεται: Ένα πλαστό έγγραφο διαρρέεται σε δημοσιογραφικό μέσο. Κάποιος το χάλκευσε και κάποιος το διέρρευσε. Έχουμε πλαστογραφία μετά χρήσεως, σε βαθμό κακουργήματος που ισχυροποιεί τις υποψίες μας για χρήση ΚΑΙ της επίμαχης λίστας Φαλτσιάνι για κακουργηματικές πράξεις. Όπως π.χ. εκβιασμοί. Γι' αυτό το κράτος δεν εισέπραξε Ευρώ από τους μεγαλοκαταθέτες - φοροφυγάδες.

Αναμένουμε την επέμβαση του εισαγγελέα αφού οι νομικές ενέργειες Καμμένου θεωρούνται βέβαιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.