Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Μείζον ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ θέμα η απόκρυψη της λίστας

Γράφει ο Πάνος Κ.
Μετά και το ΜΕΓΑ ΠΟΛITIKO ΣΚΑΝΔΑΛΟ, όπως εξελίχθηκε με την λίστα Λαγκαρντ,την οποία την είχαν στα χέρια τους οι πρώην υπουργοί οικονομίας,Παπακωνσταντινου και κατόπιν Βενιζέλος,στην χειρότερη οικονομικά περίοδο της χώρας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και χρησιμοποιώντας την κατά το δοκούν,είτε αυτό σημαίνει για κάλυψη φοροφυγάδων διαπλεκόμενων ελληνόφωνων κροισων, είτε για εκβιασμό των ελληνόφωνων διαπλεκόμενων κροισων, είτε για πολιτική χειραγώγηση με την χρήση αυτής της λίστας με ποιο

τρόπο θα απαντήσει η Κυβέρνηση Σαμαρά;

Πάρα πολύ σοβαρό θέμα προκύπτει έχοντας συγκυβερνήτη τον Ε. Βενιζέλο που πλέον είναι πέραν κάθε αμφιβολίας συμμέτοχος στην συγκάλυψη φοροδιαφυγής στην χειρότερη οικονομικά εποχή της χώρας. Πως ο κος Σαμαράς και η συγκυβέρνηση των τριών θα συνεχίσει να στέκεται και να αποφασίζει για το μέλλον της χώρας έχοντας στις τάξεις της έναν μαφιόζο που χρησιμοποιούσε και κατείχε για προσωπική χρήση κρατικά έγγραφα και αποδείξεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να ελαφρύνουν τις πλάτες του χειμαζομένου Ελληνικού λαού;;;; Μέγα πολιτικό θέμα λοιπόν προκύπτει με τις χειμαρρώδεις αποκαλύψεις που θέτουν ευθέως θέμα νομιμότητας της κυβέρνησης, καθώς ένα από τα τρία μέρη της είναι υπόλογο στον Ελληνικό λαό για την συγκάλυψη και ιδιοποίηση ευαίσθητων κρατικών πληροφοριών για ιδία χρήση!!!! Σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει χρέος να φέρει το θέμα στην σωστή του διάσταση που δεν είναι άλλη από την απο-νομιμοποίηση της συγκυβέρνησης και την άμεση παραίτηση της!!!!
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.