Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Το άκρον άωτον της φαυλότητας

Ομολογώ ότι δεν έχω καμία σχέση με εκείνους που πηγαίνουν για ψύλλου πήδημα κόντρα στο συμφέρον των επιχειρήσεων. Ομολογώ επίσης ότι είμαι υπέρ της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορώ να δικαιολογήσω το δώρο Βενιζέλου σε ορισμένες επιχειρήσεις οι οποίες εξαιρέθηκαν από το γενικές διατάξεις για το τέλος ακινήτων. Γιατί ο κ. Βενιζέλος
ως συνταγματολόγος όφειλε να γνωρίζει πως ο νόμος εφαρμόζεται ισότιμα για όλους τους πολίτες.
Και το να μειώνεις τους συντελεστές για επιχειρήσεις με ηλεκτροδοτούμενες επιφάνειες άνω των 1000 τετραγωνικών και άνω των 2000 ακόμα περισσότερο παραβιάζει την αρχή της ίσης μεταχείρισης και δημιουργεί παράθυρα να πληρώνουν λιγότερο τέλος πάμπλουτοι άνθρωποι όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου. Η φαυλότητα έχει και τα όριά της.
ΥΓ: Και η φαυλότητα δίνει δικαίωμα στον ... κάθε Φωτόπουλο να εμφανίζεται τιμητής. Γιατί σε αυτή την περίπτωση ουδείς μπορεί να αποδώσει άδικο στο Φωτόπουλο.

axiaplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.