ΣΔΟΕ: Δεν υπάρχει λίστα των 36 ως δημόσιο έγγραφο

«Καμία λίστα ως δημόσιο έγγραφο δεν υφίσταται» απάντησε ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ στον Νικήτα Κακλαμάνη, που μέσω εισαγγελέα ζήτησε τη λίστα.
Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έφεραν τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων να είναι ένας από τους πολιτικούς το όνομα των οποίων βρίσκεται στην περιβόητη λίστα με τα 36 πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό.
Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε από τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ
να λάβει γνώση των εγγράφων που αφορούν στην υπόθεση και την Παρασκευή, μέσω ανακοίνωσής του, γνωστοποίησε την απάντηση που πήρε από τον κ. Στασινόπουλο.

«Καμία λίστα ως δημόσιο έγγραφο δεν υφίσταται και συνεπώς δεν αναφέρεται το όνομά σας. Η φερόμενη λίστα αποτελεί προϊόν παράνομης ενέργειας αγνώστων σ’ εμένα κύκλων, γεγονός το οποίο διερευνά η Δικαιοσύνη», αναφέρει στην απάντησή του ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ.
Σημειώνεται πάντως ότι πριν από μερικές μέρες ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας είχε επιβεβαιώσει πως το ΣΔΟΕ ελέγχει 32 πολιτικά πρόσωπα για παράνομο πλουτισμό.
«Το πρώτο βήμα για την αποκάλυψη της σκευωρίας σχετικά με την περιβόητη «λίστα» των 36 έγινε. Έχω δηλώσει ότι θα φθάσω το θέμα μέχρι το τέλος. Οι υπεύθυνοι για τη λάσπη στο πρόσωπό μου θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σχόλια