Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Ο “ειδικός λογαριασμός” που θα μπει η δόση και “εξοργίζει” τους πολιτικούς, είναι όρος του 2ου μνημονίου, που το έχουν ψηφίσει!

Γράφαμε στις 21 Φεβρουαρίου 2012 στο άρθρο μας 
Απόφαση Eurogroup:Πλήρης παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και συνταγματική εκτροπή   ότι :

Τα κύρια σημεία της απόφασης του τότε Eurogroup ήταν :
-  Πρωτογενές πλεόνασμα το 2013...(το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις)
-  Eνισχυμένη παρουσία σε μόνιμη βάση με αύξηση του προσωπικού  της Task Force στην Ελλάδα.
-  Συνεχής και στενή παρακολούθηση του προγράμματος από τους πιο πάνω (Οι νέοι υπουργοί θα είναι αυτοί). 
Θα γίνονται εκταμιεύσεις από ένα ειδικό λογαριασμό και ανάλογα με την πρόοδο υλοποίησης των μέτρων.
- Νομοθετική ρύθμιση για την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση του χρέους.
- Συνταγματική ρύθμιση της πιο πάνω απαίτησης το συντομότερο δυνατό.
Λίγες μέρες αργότερα στις 9 Μαρτίου 2012 εγκρίθηκε και το 2ο μνημόνιο...
Δείτε τώρα τι γράφει στην σελίδα 194, του ATTACHMENT V. GREECE: MEMORANDUM OF UNDERSTANDING ON SPECIFIC ECONOMIC POLICY CONDITIONALITY:
The Government will promptly put in place a mechanism that allows better tracing and monitoring of the official borrowing and internally-generated funds destined to service Greece's debt, by paying an amount corresponding to the coming quarter's debt service directly to a segregated account of Greece's paying agent. By end-April 2012, the Government will introduce in the Greek legal framework a provision
ensuring that priority is granted to debt servicing payments. This provision will be introduced in the Greek Constitution as soon as possible. 
Γράφει σήμερα ο "The bond holder":
Στο μνημόνιο του Φεβρουαρίου (Παπαδήμος, Βενιζέλος) ειναι ρητά γραμμένο οτι θα υπἀρχει ειδικός λογαριασμός και ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ θα κατατεθούν σ’αυτόν. Το έχουν υπογράψει. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι έξω τώρα λένε να τηρήσετε την υπογραφή σας. Και ναί δεν έχουν άδικο. Δεν έπρεπε να έχουμε υπογράψει. Οι δικοι μας η δεν το διάβασαν η τώρα λένε ψέμματα.  
Γι αυτό δεν τους έχει κανείς εμπιστοσύνη. Ειναι ψεύτες. Εμείς όμως τους ψηφίζουμε. Αλήτες αυτοί.Τυφλοί εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.