Μετά από 2,5 χρόνια μακελειού, δυο μνημόνια και εκατοντάδες δις..το ΔΝΤ μας λέει: είστε μια δύσκολη υπόθεση..

ΔΝΤ 14/1/0/2012: "Η διάταξη των δημοσιονομικών, ανταγωνιστικότητας, και τραπεζικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, καθώς και ένα υψηλό αρχικό επίπεδο του χρέους έχουν καταστήσει την Ελλάδα μια δύσκολη υπόθεση. 

 Έχει σημειωθεί πρόοδος, με μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα τελευταία χρόνια στο πρωτογενές δημοσιονομικό ισοζύγιο στην Ελλάδα, το κόστος εργασίας, και το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. 

Ωστόσο, η κατάσταση παραμένει δύσκολη, ιδιαίτερα με το χρέος να παραμένει πολύ υψηλό και την ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, καθώς και τη δημοσιονομική προσαρμογή. Η ομάδα μας στην Ελλάδα θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να βοηθήσει τις ελληνικές αρχές, να χαράξουν μια πορεία προς τη σταθερότητα και την ανανέωση της εμπιστοσύνης."



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.