Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη του Αντωνη Σαμαρά στην Αμερική τον Ιούνιο του 2013


Όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο site του American Jewish Committee (www.ajc.org) o πρωθυπουργός  της Ελλάδος Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί την Ουάσιγκτον, τον Ιούνιο του 2013 για να συμμετάσχει στο ”παγκόσμιο Φόρουμ 2013” του American Jewish Committee! (παγκόσμιο φόρουμ της Αμερικάνικης Εβραικής Επιτροπής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.