Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Αντίθετο το ΠΑΣΟΚ στην επανέναρξη των πλειστηριασμών για δάνεια 1ης κατοικίας προς τις τράπεζες

Παράταση της απαγόρευσης πλειστηριασμού για την πρώτη κατοικία, προτείνει το ΠΑΣΟΚ και τις προσεχείς ημέρες θα καταθέσει σχετική πρόταση νόμου στη Βουλή, δήλωσε η Φ. Γεννηματά. 
Την αντίθεση του ΠΑΣΟΚ για την επανέναρξη των πλειστηριασμών για δάνεια πρώτης κατοικίας προς τις Τράπεζες, διατυπώνει, με δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Φώφη Γεννηματά. 

Υπενθυμίζεται ότι η ισχύς του μέτρου της αναστολής των πλειστηριασμών λήγει στο τέλος του έτους και το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι ο χρόνος ισχύος της πρέπει να παραταθεί χωρίς όρους, ενώ, όπως αναφέρει η κ. Γεννηματά, το Κίνημα προτίθεται, τις προσεχείς ημέρες, να καταθέσει σχετική πρόταση νόμου στη Βουλή. 
Η δήλωση της κ. Γεννηματά έχει ως εξής: «Το ΠΑΣΟΚ με νομοθετικές ρυθμίσεις και υπουργικές αποφάσεις προστάτεψε την πρώτη κατοικία των δανειοληπτών. Ζητάμε άμεσα από το Υπουργείο Οικονομικών να ανανεωθεί η παράταση χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καμία κατάσχεση, κανένα δικαίωμα πλειστηριασμών στις τράπεζες. Αυτή ήταν η θέση μας και αυτή παραμένει. Τις προσεχείς ημέρες καταθέτουμε στη Βουλή πρόταση νόμου για την προστασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών». 
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.