Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Έχει υποχρέωση εκείνος που έριξε την κυβέρνηση το 1993..., να απαντήσει για την παράδωση του όρου Μακεδονία

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος από τη Βέροια, όπου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, έκανε την εξής δήλωση:
«Την ώρα που η κυβέρνηση και οι εταίροι της διαπραγματεύονται την εθνική κυριαρχία της χώρας προκειμένου να προχωρήσει η δήθεν νέα δημοσιονομική ένωση της Ευρώπης με την κατάργηση του έθνους-κράτους, ο ελληνικός λαός συνεχίζει να γιορτάζει την εθνική του ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία.

Από εδώ, από τη Βέροια, από εδώ από τη Βεργίνα από τον Παρθενώνα της Μακεδονίας καλώ τον πρωθυπουργό να έρθει να απαντήσει στη Βουλή των Ελλήνων εάν έχει ή όχι παραχωρήσει τον όρο Μακεδονία, όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στη Βουλή.
Επί τέσσερις εβδομάδες αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση στο Κοινοβούλιο.
Έχει υποχρέωση εκείνος που έριξε την κυβέρνηση το 1993 για τη μη παραχώρηση του όρου Μακεδονία όπως έλεγε, να απαντήσει.
Τώρα ως πρωθυπουργός γονάτισε και παραδίδει τον όρο Μακεδονία με το σύνθετο όρο που είπε και ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών; 
Αν τολμά ας απαντήσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.