Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Zώης: Εξαπάτησαν τους πολίτες

«Είμαστε μάρτυρες ακόμη ενός άθλιου επικοινωνιακού παιχνιδιού με ταπεινό κίνητρο την εξαπάτηση και πάλι των Ελλήνων πολιτών» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Χρήστος Ζώης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε:

«Μετά την εξαπάτηση περί δήθεν διαπραγμάτευσης και την καλλιέργεια του δήθεν νέου οράματος περί επιμήκυνσης, το θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι τρείς κυβερνητικοί εταίροι μπαίνει στη φάση της δήθεν  απόρριψης κάποιων ισοδυνάμων μέτρων από τους κακούς και αιμοδιψείς  τροϊκανούς.
Ο κ. Σαμαράς και οι εταίροι του έχουν την ελάχιστη υποχρέωση να παρουσιάσουν στους Έλληνες πολίτες ποια ήταν αναλυτικά τα ισοδύναμα μέτρα που παρουσιάστηκαν στην τρόικα και η τρόικα τα απέρριψε. Ανά υπουργείο και κοστολογημένα. Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε μάρτυρες ακόμη ενός άθλιου επικοινωνιακού παιχνιδιού με ταπεινό κίνητρο την εξαπάτηση και πάλι των Ελλήνων πολιτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.