Zώης: Ούτε ελπίδα με Σαμαρά

«Η ομιλία του πρωθυπουργού στην έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν μία επανάληψη των προεκλογικών του ομιλιών με μία διαφορά, ότι τώρα πια δεν υπάρχει ούτε η ελπίδα» δήλωσε ο Χρήστος Ζώης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Ζώης δήλωσε: «Μία είναι η αλήθεια, ότι ενώ ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί προεκλογικά για παραμονή μας στο ευρώ, διαπραγμάτευση του Μνημονίου και άμεση αποκατάσταση των κοινωνικών αδικιών, από την επομένη της ορκομωσίας του είχαμε βροχή δηλώσεων για έξοδό μας από το ευρώ, εγκατάλειψη κάθε είδους διαπραγμάτευσης και ολοκλήρωση του σχεδίου δολοφονίας της κοινωνίας με τα μέτρα των 11,8 -τουλάχιστον- δις.

Μία είναι η αλήθεια λοιπόν: ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και επειδή κάθε μέρα πείθει όλο και λιγότερους, νιώθει την ανάγκη να την επικαλείται συνεχώς. Η ομιλία του στην έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν μία επανάληψη των προεκλογικών του ομιλιών με μία διαφορά, ότι τώρα πια δεν υπάρχει ούτε η ελπίδα.»
larissanet.gr

Σχόλια

  1. Τι να την κάνω την δήλωση ?
    Επί της ουσίας μηδεν ....

    Ερώτηση 1 Από πότε ο εκπρόσωπος ενός κόμματος της αντιπολίτευσης και μάλιστα μη εκλεγείς βουλευτής είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος ? Μήπως η ΑΝΕΛ έχουν μπερδευτεί και νομίζουν οτι είναι κυβέρνηση ?

    Ερώτηση 2 Με πόσα αμοίβεται ο κύριος κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ για να βγάζει αυτές τις ωραίες "ξύλινες" δηλώσεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμιά δηλωσούλα για τους "πιό μάχιμους" του κ. Σαμαρά θα βγεί ?
    Τι κάνει ο τομέας άμυνας των ΑΝΕΛ ?
    Μήπως ο υπεύθυνος του τομέα συμφωνείς μιας και στο παρελθόν ήταν "πιό μάχιμος" ?
    Ερώτηση Αυτοί που έσβησαν την φωτιά στη Σύρο και έσωσαν το σπίτι του κ. Στουρνάρα
    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/410120/paraligo-na-ginoun-stahti-ta-exohika-ton-stournara-kai-papadoniou/
    ήταν "πιο μάχιμοι" ή "λιγότερο μάχιμο" ή "αμαχοι"
    Κε Στουρνάρα περιμένουμε να μας λύσεις την απορία .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε αγαπητέ ανεβάσει ανάρτησεις και κάνει ανακοινώσεις όταν δεν μίλαγε κανένας...
      Εδώ:
      Τέρμα στον εμπαιγμό και την κοροϊδία..
      http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/08/blog-post_9552.html
      κ. Παναγιωτόπουλε, ποιοί είναι οι μάχιμοι ένστολοι;;
      http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/08/blog-post_4122.html
      Ο ΥΠΕΘΑ να φέρει άμεσα το θέμα περικοπών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Βουλή
      http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/08/blog-post_595.html
      Αλλά αυτά δεν τα βρίσκεις...
      Μόνο ότι θες μας παρουσιάζεις

      Διαγραφή
  3. Ξέρεις πολύ καλά ότι σε διαβάζω και μάλιστα σε καθημερινή βάση (θυμίσου παλιό μου σχόλιο)
    Τις ανακοινώσεις αυτές τις ξέρω και πολύ καλά μάλιστα και συμφωνώ με αυτές.
    Αλλα αυτές είναι των 22 - 29 (δικές σου) και 31/8 του κ Νταβρή σχετικά με τη δήλωση του κ. ΑΓΕΕΘΑ στο twitter, Μετά όμως από αυτές βγήκε και σχετική δήλωση του κ. Κεδίκογλου που ουσιαστικά συμφώνισε με τον κ. Α/ΓΕΕΘΑ.
    Αυτό που έγραψα αφορούσε τη δήλωσε του κ. Σαμαρά για "πιό μάχιμους" που έγινε εχθές και που ουσιαστικά οριστικοποίησε τις νέες πρικοπές (Θυμήσου οτι ο ΥΕΘΑ δήλωσε ότι περιμένει τον κ. Σαμαρά για να λάβει θέση (!!!)).
    Αν λοιπό νομίζεις ότι αναρτήσεις του παρελθόντος καλύπτουν και οτι ειπωθεί στο μέλλων τότε ας κρίνουν οι αναγνώστες αν εγώπαρουσιάζω οτι θέλω ,,,,,
    Καλημέρα και λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει
    ΥΓ Γιατί τόση επιθετικότητα εναντίον στο σχόλιο μου ? Δεν νομίζω οτι είναι ευγενικό εκ μέρους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαμπη σε συνέχεια του πιο πάνω σχολίου μου θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν είσαι διαχειριστής ενός απλού μπλογκ ή διαχειριστής ενός κομματικού μπλογκ που για κάθε αντίθετη άποψη ή σχολιασμό του κόμματος θα τα "βάζεις" με τον σχολιαστή.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.