Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

«WSJ»: Ποιος θα υποστεί απώλειες για να σωθεί η Ελλάδα;

ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα - «Wall Street Journal»). 
Εντείνεται η διαμάχη μεταξύ των διεθνών πιστωτών της Ελλάδας -ευρωπαϊκές χώρες, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο- για το ποιος θα υποστεί απώλειες ώστε να σωθεί από την πτώχευση η ελληνική Οικονομία που επιδεινώνεται, επεσήμανε η «WSJ»

Αποκάλυπτε δε, πως η έκθεση των ελεγκτών της τρόικας θα αναφέρει
πόσο μεγάλο είναι το χρηματοδοτικό έλλειμμα στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, με τους Ευρωπαίους να σημειώνουν πως η «τρύπα» είναι πάρα πολύ μεγάλη για να την κλείσει η ελληνική κυβέρνηση μόνη, όπως προτείνει. Η «WSJ» ανέφερε ότι η έκθεση αναμένεται εντός του Οκτωβρίου. Ωστόσο, όπως μετέδωσε λίγο αργότερα το «Reuters», η αναφορά για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους μπορεί να καθυστερήσει, καθώς «η κυβέρνηση Ομπάμα δεν θέλει τίποτα σε μακροοικονομική κλίμακα που θα μπορούσε να ταράξει την παγκόσμια Οικονομία πριν τις 6 Νοεμβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.