Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Καμμένος θα ζητήσει εξηγήσεις για την μεταφορά λαθρομεταναστών στη Θήβα.(video)

Απίστευτες καταγγελίες του δημάρχου Θηβών κ. Σπύρου Νικολάου
για μεταφορά λαθρομεταναστών με ΚΤΕΛ και σε βαγόνια ΟΣΕ από την Αθήνα στην Θήβα !!
Για τα προβλήματα εμπόρων, αγροτών αλλά και αυτοδιοικητικών ενημερώθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων που βρέθηκε στην Θήβα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Βοιωτία. 

Πρώτα στην ατζέντα η οικονομική ασφυξία των δήμων, η αδυναμία επιβίωσης αγροτών και εμπόρων, αλλά και η λαθρομετανάστευση, ένα θέμα για το οποίο θα ζητήσει εξηγήσεις, αφού μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών που εκδιώχθηκαν από την Αθήνα στοιβάχθηκε σε αποθήκες σε διάφορα σημεία της Θήβας.
lamiastar.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.