Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ TΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΣΕ ΙΚΑΡΙΑ, ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΜΟ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 την Ικαρία, προκειμένου να έχει στις 17:00 το απόγευμα συνάντηση με την Επιτροπή Στήριξης του Γηροκομείου Ικαρίας και να συζητήσει μαζί τους την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου για αναστολή της λειτουργίας του γηροκομείου.
Ο Πάνος Καμμένος θα συνοδεύεται από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, τον Εκπρόσωπο του Κινήματος Χρήστο Ζώη, την Πολιτευτή Σάμου Λαμπρινή Βατούγιου και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής.
Την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012,
ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έχοντας και την Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση του Νομού Σάμου, θα επισκεφθεί τους Φούρνους, όπου εκεί θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Φούρνων και πολίτες του νησιού.
Το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012, ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί για 2η φορά την Σάμο, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, τον Δήμαρχο Σάμου, τον Λιμενάρχη και τον Αστυνομικό Διευθυντή.
Επίσης, θα έχει συναντήσεις με αντιπροσωπείες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών, του Συλλόγου των Κτηνοτρόφων, του ΚΤΕΛ Σάμου και αντιπροσωπεία των απλήρωτων εργαζομένων της Κοινωφελούς Εργασίας στη Μ.Κ.Ο. «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ».
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα συνοδεύεται και θα έχει συνεργασία με τους Πολιτευτές, Κώστα Χατζημιχάλη και Γιώργο Γαρυφάλλου αλλά και τους συντονιστές του Κινήματος, προκειμένου να καταγράψει όλα τα άμεσα προβλήματα που πρέπει ο ίδιος να προωθήσει, είτε με κοινοβουλευτικές διαδικασίες στη Βουλή είτε στα αρμόδια Υπουργεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.