ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Tα όρια της θρησκείας

Με αφορμή τη σύλληψη του 27 χρονου για βλασφημία..

Σχόλια

  1. Βρέ να πας να τα πεις για το Μωάμεθ αυτά.Ο Χριστός σας ενοχλεί και κανένας άλλος. Να δεις τι θα σου κάνουν οι μωχαμέτηδες. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι ρατσιστές επειδή διαμαρτυρόμαστε απλώς. Αν σου έβριζε τη μάνα σου κανείς πώς θα σου φαινόταν; Η Παναγία είναι μάνα για πολλούς.Σε πειράζει; Και δεν σε πειράζει που ο μουσουλμάνος σφάζει τη γυναίκα του δημοσίως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.