Ντροπή να μιλά για ανάπτυξη ο Έλληνας πρωθυπουργός όταν ακόμα έχει τα λεφτά του έξω..

"Ρε παιδιά αυτή η KBC Bank που είναι...;;
Το Πόθεν Έσχες της 20/12/2011 είναι σαφές: Ο Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του έχουν καταθέσεις ύψους περίπου 30.000 ευρώ σε Ελληνικές τράπεζες, και πάνω από 285.000 ευρώ στην KBC Bank SA..
Το γράφει και η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"


Mήπως ξέρει κανείς την διέυθυνση αυτής της KBC Bank..γιατί δεν την βρίσκω..να πάω να βάλω μερικά λεφτά...

 Πέφτει λίγο μακρυά στο Βέλγιο...
 Κρίμα δεν έχει και υποκαταστήματα στην Ελλάδα...
Υ.Γ

Εγώ απλά λέω ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε το 2009 τα περισσότερα (σχεδόν όλα) τα λεφτά του στο εξωτερικό σε ξένη τράπεζα.
Δεν λέω ότι τα έβγαλε έξω..
Είναι μισθοί που είχε ως ευρωβουλευτής γνωστό αυτό.
Το θέμα είναι  ηθικό και σημαιολογικό...

γιατί δεν τα έφερε στην Ελλάδα σε Ελληνική Τράπεζα...
Απλό και κατανοητό νομίζω...
Και άλλοι δούλευαν στο εξωτερικό και τα λίγα λεφτά που είχαν μαζέψει τα έφεραν πίσω και τα κατέθεσαν σε Ελληνικές τράπεζες...
Όλοι αυτοί ήταν μακάκες ή κορόιδα ;;

Σχόλια

  1. KBC = Βελγική τράπεζα, "πέραν των δραστηριοτήτων της στον τραπεζικο τομέα και στους τομείς λιανικής, ασφαλειών και διαχείρισης περιουσίας (σε συνεργασία με τις αδελφές εταιρείες KBC Insurance NV και KBC Asset Management NV), η KBC isδραστηριοποιείται στην αγορά δανειακών ευρωπαϊκών κεφαλαίων (European debt capital markets) http://en.wikipedia.org/wiki/KBC_Bank

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.