Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

H ανικανότητα της ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ και ο ''τουρισμός'' Ελλήνων υπουργών

Στο μεγάλο αμερικανικό περιοδικό «Νation», με τον τίτλο «Συμπαραστεκόμαστε στους 'Ελληνες που αντιστέκονται στην λιτότητα - Γιά το δικό τους και το δικό μας καλό», υπάρχει πληρωμένη καταχώρηση της αμερικανικής Οργάνωσης «Εκστρατεία για Ειρήνη και Δημοκρατία» (Campaign for Peace and Democracy), με την οποίαν αναζητά υπογραφές συμπαράστασης στην Ελλάδα. Στην καταχώρηση τονίζεται: «Η αντίσταση του ελληνικού λαού είναι πηγή έμπνευσης γιά όλους εμάς». Την καταχώρηση έκαναν (με τις υπογραφές τους) 151 Αμερικανοί.
'Οχι 'Ελληνες, όχι Ελληνοαμερικανοί, όχι Αμερικανοέλληνες, όχι ομογενειακές Οργανώσεις. Η Ομογένεια και οι υπουργοί της Ελλάδας (Αβραμόπουλος και σία) ασχολούνται με...''δεξιώσεις'', ομιλίες, δείπνα-φαγοπότια, με αέρα -φιγουρατζίδικο- κοπανιστό και λοιπά χαζά, πουλώντας...Ελλάδα. Η ελληνική Ομογένεια και οι Oργανώσεις της (μαζί και η Εκκλησία), ΔΕΝ έχουν κάνει ούτε μία ενέργεια γιά την Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια της κρίσης, ούτε μία παρέμβαση γιά τα πολύ αρνητικά δημοσιεύματα κι εκπομπές στα αμερικάνικα ΜΜΕ. Ούτε, φυσικά και οι αργόσχολες ελληνικές διπλωματικές αποστολές ''τουριστών'' της Ελλάδας στις ΗΠΑ.
Διαβάστε Το αίτημα-εκστρατεία της Οργάνωσης που συγκεντρώνει υπογραφές για την Ελλάδα και τον λαό της


http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.