Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Eξωθούν τη χώρα σε αποσταθεροποίηση...

Μετατρέπουν την Ελλάδα σε «αποτυχημένο κράτος» (failedstate) και «ειδική περίπτωση», τη θεωρούν πολύ μικρή για να έχει τόσο μεγάλη περιουσία και τη βυθίζουν σε κρίση για να τη λεηλατήσουν.
Τι κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις των εταίρων και δανειστών ότι η Ελλάδα είναι «ειδική περίπτωση».
Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν:
Αποκάλυψη ΑΟΖ: Οι χάρτες με τις διεκδικήσεις της Τουρκίας σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο.
Εξοργιστικές θέσεις της Αγκυρας:
Δεν αναγνωρίζει ελληνική ΑΟΖ.

Και όμως: Η Ελλάδα έχει ήδη πρωτογενές διαρθρωτικό πλεόνασμα. Αποκαλυπτικά στοιχεία από έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Στα κάγκελα» και η ΕΥΠ: Έκοψαν και το επίδομα παρακολούθησης! Τι αναφέρεται σε υπόμνημα των εργαζομένων προς το νέο διοικητή της υπηρεσίας.

Επαιτεία: χρυσές δουλειές για τους «εμπόρους ψυχών». Πώς δρουν τα κυκλώματα, πού είναι τα πόστα-«φιλέτα» και πόσο είναι το μεροκάματο ενός επαίτη.

• Ελλαδίτες μεταναστεύουν μαζικά στην Κύπρο.

Γερμανική GIGA-BANK θα απορροφήσει όλες τις ευρωπαϊκές τράπεζες: Η αλήθεια για την τραπεζική ένωση και το μέλλον του ευρώ.

Φωτοβολταϊκά: Ο νέος δρόμος του μεταξιού και ο τουρκικός πονοκέφαλος της Κίνας.

Σινο-ρωσικός άξονας: Συνεργασία αλλά και ανταγωνισμός.

Η εκδίκηση της τοπικής οικονομίας: Τέλος εποχής για την παγκοσμιοποίηση;

Σε νέα φάση ο πόλεμος των πολιτισμών: Η «ελληνική εμπλοκή».

Συνεντεύξεις:

Ερατώ Μαρκουλλή, υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου. Τι λέει για ΑΟΖ, φυσικό αέριο, τη συνεργασία Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ και την ένταση με την Τουρκία.

Ευριπίδης Στυλιανίδης, υπουργός Εσωτερικών. Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας ειδικής οικονομικής ζώνης στη Θράκη υπό προϋποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.