Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Και νάι Κυρίες και κύριοι!!!! τα boards των AthensWarriors είναι έτοιμα πρός χρήση!!!!!

 

Μιά αναλαμπή. Ένα όραμα. Μια απόφαση. Οι Athens Warriors Ice Hockey το οραματίστηκαν και το αποφάσισαν.
Για ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία του χόκεϊ στην Ελλάδα, οι Athens Warriors έφτιαξαν boards για το αγαπημένο τους άθλημα.

Απέδειξαν πως είναι σε μιά ομάδα, οπου η μεγαλύτερη σημασία δεν δίνεται στο πόσα γκόλ βάζεις, αλλά το πόσο συμμετέχεις. Το πόσο ομαδικά πράττεις.

Εν όψει των δυσκολιών και της υπέρογκης εργασίας που χρειάστηκε, οι Warriors παρέμειναν αυτό που είναι: μια ομάδα. Και κατάλαβαν, οτι το να οραματίζεσαι στόχους, δέν είναι μια φανταστική απεικόνιση επιθυμιών, αλλά ένας ακόμα στόχος, που όση δυσκολία και να έχει, εκμηδενίζεται μπροστά στην ομαδική προσπάθεια και συντονισμό. Εξαφανίζεται, απο την στιγμή που οραματίζεται μια πραγματική ομάδα !!!
Υ.Γ. θα αναρτηθούν και άλλες φωτογραφίες σύντομα, μείνετε συντονισμένοι!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.