Άξιος ο μισθός σας...

Δείτε στο βίντεο στην συνέχεια του άρθρου, την προπαγάνδα των καναλιών, την στοχευμένη προβολή της Χρυσής Αυγής και την επιχειρούμενη προσπάθεια υποβάθμισης και φίμωσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Την περασμένη Παρασκευή 14 Σεπ.2012, ο Πάνος Καμμένος ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΙ, στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή με τους Λυριτζή και Οικονόμου.
Στα πρώτα λεπτά της συζήτησης με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ενώ το πλάνο ήταν πάνω στον Καμμένο, πίσω του στην μεγάλη οθόνη άρχισε να προβάλλεται η σε εξέλιξη εκείνη την ώρα
διανομή τροφίμων και αιμοδοσίας  από την Χρυσή Αυγή στον Άγιο Παντελεήμονα...
Μάλιστα ο Οικονόμου είπε, κ. Καμμένε γυρίστε λίγο δεξιά σας ...για να δει την εικόνα που σας περιγράψαμε πριν.
Και σαν μην φτάνει αυτό μετά από λίγο διέκοψε την συζήτηση και πάλι και έκανε σύνδεση με δημοσιογράφο του σταθμού για να κάνει ρεπορτάζ.

 
Ξέρετε και αντιλαμβάνεστε την δύναμη της εικόνας....
Εκτός όλων των άλλων η όλη ιστορία με την προβολή της Χρυσής Αυγής, "έφαγε" τουλάχιστον πέντε λεπτά από τον Καμμένο..
Για να είμαστε ξεκάθαροι, εμείς στηρίζουμε την πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής, όπως και άλλων κομμάτων-φορέων για διανομή τροφίμων-ρούχων κλπ, σε άπορους και φτωχούς Έλληνες.
Δεν είδαμε όμως την ίδια προβολή και ευαισθησία των ΜΜΕ, σε παρόμοιες πρωτοβουλίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της νεολαίας τους, όπως το κοινωνικό παντοπωλείο των ΑΝΕΛ και η διανομή τροφίμων σε διάφορα σημεία της Ελλάδας ..

Σχόλια