Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Άλλη μια δήλωση αγάπης της Μέρκελ στους Έλληνες: Δεν βοηθά να αντιστέκεστε στα μέτρα

Σε μια ακόμα δήλωση στήριξης προς τους Έλληνες προχώρησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
"Ματώνει η καρδιά μου", είπε αναφερόμενη στις θυσίες των Ελλήνων, ωστόσο σημείωσε ότι όσοι Έλληνες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους θα πρέπει να σκεφτούν πώς θα μπορούσαν να συνεισφέρουν.
"Βοηθάμε την Ελλάδα. Θέλουμε η Ελλάδα να πετύχει, διότι αυτό είναι καλύτερο για όλους μας. Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό, αυτές οι δύσκολες μεταρρυθμίσεις να εφαρμοστούν.
Είναι ένας δύσκολος δρόμος για την Ελλάδα, αλλά δεν βοηθά το να αντιστέκεσαι σε μέτρα, τα οποία ούτως ή άλλως πρέπει να ληφθούν" δήλωσε η κ. Μέρκελ και τόνισε ότι η Γερμανία επιθυμεί την παραμονή τής Ελλάδας στην ευρωζώνη.
"Τώρα, το θέμα είναι να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα" επισήμανε, ενώ έκανε λόγο για τεράστιες περικοπές, οι οποίες έχουν ήδη γίνει και ανέφερε ότι "δεν σημαίνουν, όλες οι μεταρρυθμίσεις, περαιτέρω επιβάρυνση".
Σε ό,τι αφορά το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η καγκελάριος έκανε λόγο για την ανάγκη ισχυρότερης πολιτικής ένωσης και μεγαλύτερης λογοδοσίας των κρατών- μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.