Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Γειά σου Μάκη με τα ωραία σου...


Ξεκάθαρο «όχι» λέει ο Μάκης Βορίδης στη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπή, η οποία θα διερευνούσε τις συνθήκες υπό τις οποίες η χώρα οδηγήθηκε στο Μνημόνιο. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM (στον Δημήτρη Τάκη) χαρακτήρισε
«πολυτέλεια» μια τέτοια κίνηση τώρα και επισήμανε ότι όλο το βάρος πρέπει να πέσει στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της οικονομίας.
Είναι η πρώτη δημόσια άρνηση στελέχους της ΝΔ ενόψει της πρότασης που θα καταθέσει, την Τρίτη, ο Σύριζα στη Βουλή.
Όπως ακούγεται από το Μαξίμου αυτή τη στάση θα επιλέξει και επισήμως η ΝΔ. Αργότερα και βλέπουμε…
aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.