Συνεχίζουν δηλαδή να λένε μισές αλήθειες για να εφησυχάζουν και να εξαπατούν τους Έλληνες

«Εκατό ημέρες μετά το «δήθεν κοσκίνισμα» οι πρόθυμοι εταίροι εμφανίζονται έτοιμοι και σύμφωνοι να ζυμώσουν προτείνοντας την επιβολή επώδυνων, οριζόντιων και άδικων μέτρων εφευρίσκοντας, για να χρυσώσουν το χάπι, μια δήθεν ρήτρα αντικατάστασης η οποία για να ενεργοποιηθεί, εφόσον γίνει αποδεκτή από την τρόικα, θα πρέπει να διαψευσθούν όλες οι προβλεπόμενες
από την εφαρμογή του προγράμματος συνέπειες όπως η ύφεση και η ασφυξία της οικονομίας.
Συνεχίζουν δηλαδή να λένε μισές αλήθειες για να εφησυχάζουν και συνεπώς να εξαπατούν τους Έλληνες». 
Αυτή ήταν η σημερινή δήλωση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστου Ζώη, για την συνάντηση των τριών αρχηγών.

Σχόλια

 1. Ενώ οι ΑΝΕΛ λένε όλη την αλήθεια.
  Ας δούμε ορισμένα
  1/ Δημοσίευση Ε9 όλων των υποψηφίων βουλευτών. Πέρασαν 2 εκλογικές αναμετρήσεις, πέρασαν 100 μέρες από την ορκομωσία των βουλευτών και ακόμα τίποτα.
  2/ Επιστροφή των χρημάτων που θα δοθούν με τα κουπόνια για ενίσχυση μετά την είσπραξη της κρατικής επιχορήγησης ή διάθεση των χρημάτων σε τρίτους. Ακόμα καμμία σχετική ανακοίνωση. Α!! έχω κάτι κουπόνια πότε να περάσω να πα΄ρω το χρήμα ?
  3/ Διαφάνεια στα εκλογικά έξοδα. Από που καλύπτονται τα 358 περίπου χιλιάρικα που είχε έλλειμα το κόμμα ? Δείτε τα σχόλια στο http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/09/blog-post_3984.html
  4/ Συνέδριο κόμματος Ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

  Όποιος ξέρει κατι για όλα αυτά , ας προσέλθει ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.