Αισθητή η παρουσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην σημερινή διαμαρτυρία των αποστράτων

Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που κατέβηκε σήμερα στο Σύνταγμα..
Αισθητή ήταν η παρουσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην σημερινή πορεία-διαμαρτυρία των απόστρατων των Ε.Δ .
Συμμετείχαν οι βουλευτές Γιώργος Νταβρής και Κώστας Γιοβανόπουλος καθώς και αρκετοί πολιτευτές και στελέχη του κινήματος.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που κατέβηκε στο Σύνταγμα..
Όσον αφορά στα συνθήματα "Κλέφτες, κλέφτες" που ακούστηκαν, από 10 περίπου άτομα, όταν κατέβηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο σύνταγμα για να συνομιλήσει με τους απόστρατους, ένα έχω να πω:
Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι οι κλέφτες και σε ποιους απευθυνόταν το σύνθημα...
Έχουμε εμπεδώσει καλά ποιοι είναι οι κλέφτες και ποιοι αγωνίζονται για να πάνε φυλακή οι κλέφτες.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες η οποία αναφέρει:
"ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ"
  Σε σχέση με αναρτήσεις που εμφανίζουν αποδοκιμαζόμενο από τους αποστράτους που διαδήλωναν έξω από τη Βουλή τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο διευκρινίζουμε το εξής:
  Η πλειοψηφία υποδέχτηκε τον κ. Πάνο Καμμένο, τον οποίο εξάλλου είχαν προσκαλέσει, για να παραστεί και ακολούθως μαζικά προσήλθαν στο χώρο συλλογής υπογραφών από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ προκειμένου να συνυπογράψουν το αίτημα τους για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί από οιονδήποτε τυχόν το αμφισβητήσει.
  Οι, ευτυχώς, λίγοι διαδηλωτές προφανώς από την αντίστοιχη κλαδική της Νέας Δημοκρατίας, που προσπάθησαν να καθοδηγήσουν τους λοιπούς παριστάμενους, με ύβρεις και ισοπεδωτικούς-  απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν πείθουν τους Έλληνες οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το μόνο πατριωτικό, δημοκρατικό, αντιμνημονιακό κόμμα που έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή τους αγώνες και τις προσπάθειες τους κατά των πολιτικών που παράγονται από το μνημόνιο.
  Οι προβοκάτορες- κλακαδόροι δεν μας πτοούν γιατί είμαστε μαθημένοι σε αντίξοες συνθήκες και με κόστος υπερασπιζόμαστε ιδέες, ιδανικά και πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας μας.
  Αντί για προβοκάτσιες, καλό θα ήταν, να απαντήσουν στους συναδέλφους τους αν θα εξακολουθήσουν  να ψηφίζουν όσους εφαρμόζουν τις μνημονιακές πολιτικές. Δεν θα επιτρέψουμε τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό στον οποίο επενδύει η κυβέρνηση.

Σχόλια

 1. H ενθερμη υποδοχή

  http://www.enikos.gr/politics/80321,Binteo-Gioyxaisan_ton_Kammeno_oi_apostra.html

  http://www.enikos.gr/politics/80329,Neo_vinteo_apo_to_gioyxaisma_Kammenoy.html

  Αλλά αυτό αγνοήθηκε , εξ άλλου κάποιοι προβοκάτορες και κλακαδόροι ήταν ....

  Φαίνεται χρειαζόμαστε επειγοντως γυαλιά και ακουστικά βαρυκοιας .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.