Αυτό είναι θράσσος! Ο τουρκαλάς μας απειλεί και με μηνύσεις!!!


ZEYGOS1
Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση που πήρε
το θέμα της κυκλοφορίας ενός χάρτη της Σάμου γραμμένου στα τουρκικά, από την κατάθεση ερώτησης του εκπροσώπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουίκ, έρχεται ο Τούρκος Αχμέτ Ακτάς με συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα VATAN και απειλεί με μηνύσεις τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για συκοφαντία, λέγοντας μάλιστα πως Έλληνας Διπλωμάτης (δεν τον κατονομάζει) του είπε "Θα πρέπει να σας δώσει πλακέτα το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού"...!!!


Αναφέρει επίσης πως έχει 3ετή θεώρηση Σένγκεν από τις Ελληνικές αρχές για να βρίσκεται στην χώρα μας και θα μηνύσει όλους αυτούς που διαδίδουν συκoφαντικούς ισχυρισμούς!
ΠΟΥΘΕΝΑ όμως ο Τούρκος (που αναλαμβάνει να απαντήσει στα ερωτήματα του Τέρενς Κουίκ στο Ελληνικό κοινοβούλιο) δεν αναφέρει ΓΙΑΤΙ ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχει κόψει ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ από τα ποσά που έχει εξοφληθεί στους επιχειρηματίες που διαφημίζει;
Να δούμε με ποια υφιστάμενη επιχείρηση στην χώρα μας δουλεύει ο συγκεκριμένος κύριος που μάλιστα στο εξώφυλλο του χάρτη αναφέρει ότι δημιουργήθηκε με την συνεισφορά του Δήμου Σάμου(!)Sisam Belediyesi kaktılarıyla.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τον Ahmet Aktas και την Fulya Inceoğlu Omaç, τους 2 δημοσιογράφους που έφτιαξαν τον χάρτη της Σάμου.
Σε 1 από αυτές τις φωτογραφίες βλέπετε την Fulya Inceoğlu Omaç, με τον γνωστό Ντενίζ Μπαικάλ, τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας το 1996, την εποχή που ''έπεσε'' η σημαία μας στα Ίμια!

ZEYGOS2
ZEYGOS3
ZEYGOS4
 i-samos.gr 


Σχόλια