Και ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των Ε.Ο.Ζ στην Θράκη !!!

O κ. Δραγασάκης ομιλητής σε παρουσίαση για τις ΕΟΖ στην Θράκη !!!

Γιατί κάποτε πρέπει να λέμε τις αλήθειες και τα πράγματα με το όνομά τους..

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Economic Forum of Thrace:
"Το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης πιστό στις υποχρεώσεις του απέναντι στη Θράκη,  ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα  24 Σεπτεμβρίου  2012 και ώρα 5 το απόγευμα,  στην Αίθουσα της Τράπεζας της Ελλάδας  στην Αθήνα, θα λάβει χώρα μια παρουσίαση για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και  την άμεση αναγκαιότητα αυτών στο κομμάτι της πολυπόθητης ανάπτυξης της χώρας.
Η Θράκη είναι το σημαντικότερο γεωστρατηγικά κομμάτι της Ελλάδας
και της Ευρώπης και ο τόπος με τον αρχαιότερο πολιτισμό της Ευρώπης.  Και όπως το Φόρουμ κατά την ίδρυση του είχε ανακοινώσει, ότι η Θράκη επιβάλλεται να γίνει η «Ελβετία» της Ελλάδας  και των Βαλκάνιων, έτσι και θα γίνει.
Έχουμε την τιμή να υποδεχθούμε ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι  οποίοι είναι οι ειδικοί σε αύτη την θεματολογία και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  για το γεγονός  πως μοιράζονται μαζί μας την αγάπη τους για τη Θράκη.
Οικονομολόγοι, Νομικοί και Πολιτικοί θα αναλύσουν  τον ορισμό και τη φύση των Ε.Ο.Ζ., και θα  ξεδιαλύνουν τους φόβους  του ευρύτερου πληθυσμού της Θράκης, που είναι απολύτως κατανοητοί.
Θα  αναδείξουμε με αριθμούς και με δομημένη οικονομική σκέψη, με νέα στοιχεία και με εξειδικευμένες μελέτες, το τεράστιο όφελος μιας τέτοιας Ζώνης για την Θράκη άλλα και για την Ελλάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως η Πολώνια επέμενε έντονα να κρατήσει τις  Ζώνες....."
Προσέξτε τώρα ποιοι θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων ως ομιλητές :
17:20 – 17:35 Address
Mr. Costis Hatzidakis, Minister of Development, Competitiveness, Infrastructure, Transport, Network
 17:35 – 17:50 Requirements & Objectives for the Productive Reconstruction of Greece”
Mr. John Dragasakis, Vice President, Greek Parliament
 17:50 – 18:05 Address
Mrs. Rodi Kratsa, MEP & Vice President, European Parliament  2007-2012
Προσέξτε τι λέει η ανακοίνωση..." Οικονομολόγοι, Νομικοί και Πολιτικοί θα αναλύσουν  τον ορισμό και τη φύση των Ε.Ο.Ζ., και θα  ξεδιαλύνουν τους φόβους.."
Για να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι πολιτικοί...
Και καλά για τον κ. Χατζηδάκη και την κα Κράτσα το ξέραμε ότι ήταν υπέρμαχοι των Ε.Ο.Ζ ως πιστοί και πειθήνιοι οπαδοί της τρόικας... 
Ο κ. Δραγασάκης του ΣΥΡΙΖΑ..που εμπλέκεται...τι δουλειά έχει εκεί..;; 
Μπορεί να μας πει κανείς... ;;
Εκτός αν πάει εκεί για να τους κατακεραυνώσει..και καταγγείλει τις Ε.Ο.Ζ..
Και ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των Ε.Ο.Ζ στην Θράκη !!!
Υ.Γ
Η εκδήλωση τελικά ματαιώθηκε χαρη στο ΕΠΑΜ 

Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι ο κ. Δραγασάκης ήταν ομιλητής και με θέμα:
“Growth Opportunities in Crisis – Special Economic Zones in Thrace, the most important geopolitical area of Europe.”
Και επαναλαμβάνω…
Λέτε να τον κάλεσαν έτσι για πλάκα να δώσει μια άσχετη με το θέμα ομιλία και αυτός να πηγαινε για να τους κατακεραυνώσει..και καταγγείλει τις Ε.Ο.Ζ..???

Σχόλια

  1. ως προς τι αυτο το αρθρο?εχετε βγαλει μονοι σας τα συμπερασματα χωρις καν ακουσετε τι θα ελεγε αν γινοταν η παρουσιαση.μηπως θα επρεπε να γραψετε και τι θα ελεγε αφου ολα τα ξερετε?ετσι για να μαθουμε και εμεις οι ανηξεροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήταν προγραμματισμένο να πει:
      ” “Requirements & Objectives for the Productive Reconstruction of Greece”
      Mr. John Dragasakis, Vice President, Greek Parliament
      Λέτε να ήταν άσχετο με το θέμα ““Growth Opportunities in Crisis – Special Economic Zones in Thrace, the most important geopolitical area of Europe.” ???
      Λέτε να τον κάλεσαν έτσι για πλάκα να δώσει μια άσχετη με το θέμα ομιλία και αυτός να πηγαινε για να τους κατακεραυνώσει..και καταγγείλει τις Ε.Ο.Ζ..???

      Διαγραφή
    2. το οτι η ομιλια δεν εγινε ομως το απεκρυψες και αυτο ειναι αρκετα υποπτο εκτος και αν δεν ειχες ενημερωθει.υποτιθετε βγαζεις ειδησεις και οχι υποθεσεις.
      οποιος το διαβασει και δεν το προσεξει καλα βγαζει αμεσως το συμπερασμα που εσυ ψευδως του δινεις.

      Διαγραφή
    3. Έγινε διόρθωση
      Υ.Γ
      Η εκδήλωση τελικά ματαιώθηκε χαρη στο ΕΠΑΜ

      Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι ο κ. Δραγασάκης ήταν ομιλητής και με θέμα:
      "Growth Opportunities in Crisis – Special Economic Zones in Thrace, the most important geopolitical area of Europe.”
      Και επαναλαμβάνω
      Λέτε να τον κάλεσαν έτσι για πλάκα να δώσει μια άσχετη με το θέμα ομιλία και αυτός να πηγαινε για να τους κατακεραυνώσει..και καταγγείλει τις Ε.Ο.Ζ..???

      Διαγραφή
    4. ναι.... Εδω η ΔΑΠ εκανε συνέδριο στη σχολη μου και κάλεσε το Δριτσα για ν'ακουστούν όλες οι απόψεις!

      Διαγραφή
    5. Ναι.... Εδω η ΔΑΠ εκανε συνέδριο και κάλεσε το Δρίτσα για να είναι αντικειμένικη. Καλα ποσοι εμπάθεια έχετε μερικοί... Εν τω μεταξύ φαίνεται και για τι θα μιλήσει ο Δραγασάκης “Requirements & Objectives for the Productive Reconstruction of Greece” - τη παραγωγική ανασυγκρότηση δλδ που λέει ΣΥΡΙΖΑ και όχι για τις ΕΟΖ. Αλλά αμα θες να δείς άλλα τα βλέπεις και δεν μπορεί κανεις να κάνει κάτι γι αυτό...

      Διαγραφή
  2. Αχ δεν μπορώ άλλο να μπαίνουν ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ και να προσπαθούν να μας στραβώσουν. Μα καλά δεν βλέπουν πια τι γίνεται;;;; ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στα πάντα;;;;; Δικαιολογείτε την παρουσία του Δραγασάκη Fantoma ότι τι δηλαδή;; Θα τους έκανε ντα;;;; Έλα για σοβαρευτείτε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΟΖ: αλήθεια και παραπληροφόρηση

    Για την αναγκαιότητα θωράκισης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ απέναντι στις επιθέσεις παραπληροφόρησης και συκοφαντιών που εκπορεύονται από πολύπλευρα κέντρα, τα οποία διαπιστώνουν την αντοχή και τη διεισδυτικότητα των θέσεών του στην ελληνική κοινωνία έκανε λόγο χθες ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο 105,5».
    Με αφορμή ένα συνέδριο για τις ειδικές οικονομικές ζώνες, τις γνωστές ΕΟΖ, που δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, εμφανίστηκε μια παραφιλολογία σχολίων, τα οποία εμφάνιζαν τον ΣΥΡΙΖΑ να συνηγορεί υπέρ των ζωνών αυτών, ενώ η θέση του είναι ακριβώς αντίθετη. Τι ακριβώς έγινε, εξηγεί στον Γιώργο Κυρίτση ο βουλευτής Β’ Αθηνών και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης:
    «Μου κάνει κατ’ αρχήν εντύπωση», αναφέρει, «πώς για ένα συνέδριο στο οποίο δεν μίλησα κυκλοφορεί ένα πρόγραμμα που με εμφανίζει μεταξύ των ομιλητών.
    Πώς έχουν λοιπόν τα γεγονότα;
    Ενημερωθήκαμε από το ελληνοβρετανικό εμπορικό επιμελητήριο πως θα έρθει ο κ. Σουλτς να μιλήσει για τις ειδικές οικονομικές ζώνες και ότι επίσης θα μιλήσει και ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκης. Επειδή, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ διαφωνεί κάθετα με την προοπτική δημιουργίας ειδικών οικονομικών ζωνών, μας ζητήθηκε να παραβρεθούμε και να διατυπώσουμε τις διαφορετικές απόψεις και τα επιχειρήματά μας. Τελικά πληροφορηθήκαμε ότι ούτε ο κ. Σουλτς θα έρθει, ούτε ο κος Χατζηδάκης θα μιλήσει. Οπότε δεν είχε νόημα η παρουσία μας στο συνέδριο αυτό.
    Έχει νόημα αυτή η λεπτομέρεια, απλώς για να συνειδητοποιήσουμε ότι ζούμε σε μια εποχή έντασης, γίνονται πόλεμοι σε πολλά επίπεδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στοχοποιηθεί εκ νέου και έντονα με παλαιούς και ίσως και με νέους τρόπους. Επομένως, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να εργαζόμαστε δημιουργώντας έναν ΣΥΡΙΖΑ θωρακισμένο, ώριμο, ψύχραιμο και ικανό να αντιμετωπίζει τις επιθέσεις των αντιπάλων και όχι εύκολο θύμα παραπληροφόρησης και συκοφαντιών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.