Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Είχε δεχτεί απειλές το θύμα της βομβιστικής επίθεσης στον Χολαργό.

Την ίδια στιγμή που δεκάδες αστυνομικοί αναλώνονται για να κάνουν τις φιλιππινέζες σε πρώην και νυν πολιτικούς αλλά και επιχειρηματίες, τα νέα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα για το χτύπημα προκαλούν οργή και απορίες. 

Η επίθεση στο αυτοκίνητο της γυναίκας δεν σχετίζεται με την επαγγελματική της δραστηριότητα (χαμόγελο του παιδιού), αλλά σε καθαρά προσωπικούς λόγους. 

Η γυναίκα μάλιστα είχε καταγγείλει απειλές σε βάρος της από οικείο συγγενικό της πρόσωπο με το οποίο βρίσκεται σε διαμάχη. 
Θα έπρεπε λοιπόν να υπάρχει μία υποτυπώδης προστασία σε μία γυναίκα που είχε βγάλει κραυγή αγωνίας.  
Αυτά όμως είναι “πολυτέλειες”…
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.