ΠΑΣΟΚ: Ο Σαμαράς έδωσε ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες..

Το ΠΑΣΟΚ μέσω του Γραφείο Τύπου με γραπτή ανακοίνωση  του, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «έδωσε ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες» παρουσιάζοντας τελείως διαφορετικά οικονομικά προγράμματα προεκλογικά, τα οποία είναι γνωστά ως Ζάππειο Ι, ΙΙ, και ΙΙΙ.
Η Ιπποκράτους χρησιμοποιεί υψηλούς τόνους και ιδιαίτερα επιθετικό ύφος, κατηγωρόντας τον Αντώνη Σαμαρά ότι, φορούσε τον αντιμνημονιακό μανδύα πριν τις εκλογές «τον οποίο πέταξε αυτομάτως όταν έγινε ξανά κυβέρνηση» και τον καλεί να περικόψει δαπάνες από τους υπουργούς του αντί να προβαίνει σε οριζόντια μέτρα.
Ολη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής :

«Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι υπάρχουν περιθώρια να μειωθεί η σπατάλη στο κράτος.
Εδώ και τώρα, ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να καλέσει τους Υπουργούς και να τους ζητήσει να καταθέσουν συγκεκριμένα σχέδια για την εξοικονόμηση πόρων στον τομέα ευθύνης τους. Το ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει ότι είναι κατά των οριζόντιων μέτρων. Δεν τα αντέχει η ελληνική κοινωνία.
H Κυβέρνηση θα πρέπει να βρει τώρα έστω 2 δισεκατομμύρια από τα ισοδύναμα μέτρα των 18 δισεκατομμυρίων, που παρουσίασε ο κ. Σαμαράς ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ζάππειο.
Η Νέα Δημοκρατία δεν προσέφερε καμία βοήθεια στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και δεν αναγνώρισε ποτέ τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, που εκτόξευσε το χρέος. Αντίθετα, φόρεσε τον αντιμνημονιακό μανδύα, τον οποίο πέταξε αυτομάτως όταν έγινε ξανά Κυβέρνηση.
Είναι ο ίδιοι άνθρωποι που, με τα «Ζάππειο Ι, ΙΙ και ΙΙΙ» έδωσαν ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες.
Αρκεί μια σύγκριση αυτών που είπαν πέρυσι και αυτών που είπαν φέτος στη ΔΕΘ.
Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε με το παρελθόν απλά με δυο λέξεις: ουδείς αναμάρτητος.
Ας κοιτάξει το μέλλον».

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.