«ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ «ΑΝΗΡ ΚΟΜΠΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ, «ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ».»

«Λίγο πριν την επιβολή και ανακοίνωση των επώδυνων για τους πολίτες και αδιέξοδων για την οικονομία μέτρων με τα οποία μπαίνει ταφόπλακα στις ψεύτικες ελπίδες που καλλιέργησαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις και η μετεκλογική προγραμματική συμφωνία των τριών προθύμων εταίρων, ο κ. Σαμαράς έχει την ελάχιστη υποχρέωση για λόγους δικαιοσύνης, να υπερψηφίσει την πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για εξεταστική επιτροπή,
να ακυρώσει τον επαχθή συμβιβασμό με την Siemens και να απαιτήσει από την κα Μέρκελ να του παραδώσει τη λίστα Χριστοφοράκου με τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
Κύριε Σαμαρά, κατά το «ανήρ κομπαστής» του Αισώπου, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».»
Αυτά δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης

Σχόλια

  1. Αν ισχύει αυτή η είδηση
    http://www.enikos.gr/politics/75409,Giati_eixe_paei_stis_HPA_o_Kammenos;.html
    τοτε οσοι στηρίζουν ΑΝΕΛ πρέπει να κάνουν χαρακιρι στο Σύνταγμα.

    Περιμένω ανακοίνωση από το πρόεδρο των ΑΝΕΛ ή τον λαλίστατο εκπρόσωπο τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.