Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πιέσεις για Κύπρο...

Ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ Ζαν Κλωντ Γιούνκερ κάλεσε τη Λευκωσία να ξεκαθαρίσει τη στάση της έναντι της διαδικασίας σύναψης ενός μνημονίου με την τρόϊκα. Μετά από συνάντηση που είχε χθες το βράδυ με τον πρόεδρο Χριστόφια ο κ.Γιούνκερ φάνηκε να εξασφάλισε τη δέσμευση της κυπριακής κυβέρνησης ότι θα επισπεύσει τη διαπραγμάτευση με την τρόϊκα, ούτως ώστε
μέχρι το τέλος Οκτωβρίου να υπάρξει κατάληξη. Η κυπριακή κυβέρνηση ετοιμάζει πάντως αντιπροτάσεις προς την τρόϊκα, επιμένοντας ότι η μονόπλευρη λογική λιτότητας θα οδηγήσει τη χώρα σε μεγαλύτερη ύφεση και δεν πρόκειται να λύσει κανένα πρόβλημα. Η τρόϊκα αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο πριν το τέλος Σεπτεμβρίου.
Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.