Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσημα πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος

Τα «ηνία» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέλαβε και επίσημα ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, ανέλαβε χρέη προέδρου της εταιρείας.

Αντιπρόεδροι εκλέχτηκαν οι Παναγόπουλος, Πολέμης και Κωνσταντίνου, ενώ ειδικός σύμβουλος ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας.
ΑΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.