Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Το τέλος της ελληνόφωνης Ελίτ θα είναι αργό και βασανιστικό.

Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
Ο κοινωνικός αυτοματισμός της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, εξελίσεται σε ανθρωποφαγία. 
Εκτελούνται ήδη τα πρώτα συμβόλαια. Ετερόκλητα διαπλεκόμενα συμφέροντα συνασπίζονται, με κοινό παρονομαστή την επιβίωση από το επερχόμενο τσουνάμι της εξόντωσης. 
Ιδρυτές, αχυράνθρωποι και αφανείς εταίροι του Νέου Μαγαζιού, έχουν όλοι ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είναι πτωχευμένοι, χρωστάνε σε ευρώ και τους συμφέρει να πληρώσουν σε δραχμή. 

Με το σύστημα Τυπώνω - Πληρώνω. Κάνουν face lifting στο παλιό, για σας να το πουλήσουν για καινούργιο. Τα ανταλλακτικά όμως είναι imitation (δηλαδή μαϊμούδες) και το συνεργείο δεν είναι εξουσιοδοτημένο. Θα επιχειρήσουν να σας πείσουν ότι σας συμφέρει επειδή είναι φθηνότερο. Αλλά εσείς να θυμάστε ότι το μυστικό κρύβεται αλλού. 
Το μαγαζί στεγάζεται σε αυθαίρετο οίκημα, έχει το προσωπικό ανασφάλιστο και δεν κόβει τιμολόγια. 
Επιβιώνει με τα χρήματα που κλέβει από το ΙΚΑ, το Φόρο Εισοδήματος και τον ΦΠΑ. Το πολιτικό αυτόφωρο είναι μόνο θέμα χρόνου. Μη τσιμπήσετε..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.