ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ;

 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Βίντεο και φωτογραφίες, λίγα λεπτά πριν την έναρξη των ρίψεων δακρυγόνων και βομβίδων κρότου-λάμψης απο τους ένστολους πολίτες, εκέινους που εχουν ορκιστεί πίστη ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, παρ'όλα αυτά, τους πληρωνω εγω, όχι για να με '"προστατευουν", αλλά για να με δηλητηριάζουν και να με ξυλοφορτώνουν...


ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ;
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;
Το βίντεο από
είναι αφιερωμένο σε σας.
Χρήστος Αγγελόπουλος.

Σχόλια

  1. το video το κατέβασε ο φίλος του Καζάκη. Γιατί άραγε???????

    Μου θυμίζει την ενημέρωση του Καζάκη για τα 233 ΔΙΣ. Αφού έπαιξε μέχρι και στη Βουλή θυμήθηκε να γράψει άρθρο στο ΧΩΝΙ και αυτό όχι ολόκληρο. Ανέφερε μόνο τα 203 ΔΙΣ.

    http://attikanea.blogspot.gr/2012/09/233000000000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το αφαίρεσες βρέ άνθρωπε; Σε τρομοκρατήσανε; Έτσι θα γίνει αγώνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανένας οίκτος για αυτούς, μόνοι τους επέλεξαν τον δρόμο της απομόνωσης και της αδιαφορείας.
    δεν είναι δικά μας παιδιά αυτοί, είναι γενίτσαροι και πρετωριανοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.