Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Κλειστός επ’ αόριστον ο Δήμος Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών γράφει στην ιστοσελίδα του:
"Ο Δήμος Αχαρνών σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβούλιου θα παραμείνει κλειστός επ’ αόριστον μέχρι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα.

Ζητάμε συγγνώμη από τους δημότες για την ταλαιπωρία που υφίστανται." 
Πιο συγκεκριμένα, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών στις 18/9/2012 αποφάσισε μεταξύ άλλων:

Να γίνει επίσκεψη – παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών στον Υπουργό και στο Υπουργείο Οικονομικών από τον κ. Δήμαρχο, τις Δημοτικές Παρατάξεις και το σύνολο των Εργαζομένων για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.
Το κλείσιμο επ’ αόριστον του Δήμου μέχρι να λυθεί το Οικονομικό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.