Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Σε κατάληψη το Δημαρχείο Σάμου από εκατοντάδες μαθητές!

sx1Σε κατάληψη του Δημαρχείου Σάμου και του γραφείου του Δημάρχου Στ. Θάνου, έχουν προχωρήσει πριν από λίγο εκατοντάδες μαθητών από όλα τα σχολεία της Σάμου, όταν σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν πορεία προς την Αντιπεριφέρεια Σάμου και μετά προς το Δημαρχείο.
Στην συνάντηση που είχαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Παπαθεοφάνους, δεν υπήρξε αποτέλεσμα στο αίτημα που είχαν ώστε να ξεκινήσουν οι μετακινήσεις των μαθητών, αφού πήραν την απάντηση πως έχει υπάρξει αίτημα προς το υπουργείο για εξόφληση των οφειλών προς το ΚΤΕΛ Σάμου, χωρίς αντίκρισμα.

sx3Οι μαθητές και οι γονείς παίρνοντας μαζί τους τον Αντιπεριφερειάρχη μετέβησαν προς το Δημαρχείο ζητώντας εξηγήσεις γιατί δεν έχουν υπογραφεί συμβάσεις, με τον Δήμαρχο να τους απαντά πως ο διαγωνισμός που έγινε πριν λίγο καιρό, απέβει άκαρπος.
Οι μαθητές αυτή την ώρα ζητούν από τον Δήμαρχο να κυρήξει τον Δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να κλείσει τα σχολεία, αφού όπως λένε η κατάσταση αυτή θυμίζει ημέρες κακοκαιρίας που οι μαθητές δεν μπορούν να πάνε στα σχολεία τους.

i-samos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.