ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη για την 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς της πόλης.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με τον κάθε φορέα ξεχωριστά και συζήτησαν για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Αναφέρθηκαν στην κρίση που μαστίζει ιδιαίτερα την Βόρειο Ελλάδα και ειδικότερα συζήτησαν για τα προβλήματα ρευστότητας, ανταγωνιστικότητας και επιστροφής του πιστωτικού ΦΠΑ.
Συζήτησαν επίσης θέματα φορολόγησης και το ζήτημα του συμψηφισμού των οφειλών με το Δημόσιο. Διαπίστωσαν ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για τα ζητήματα αυτά.


Μίλησαν επίσης για το σοβαρότατο θέμα της Εθνικής Στρατηγικής εξαγωγών και την εξωστρέφεια.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της πάταξης του παραεμπορίου για την οποία διατυπώθηκε ολοκληρωμένη πρόταση σχετικά με τη συμμετοχή των Επιμελητηρίων σε μεικτά κλιμάκια πάταξης της μάστιγας του παραεμπορίου, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα λιανικής στη Βόρειο Ελλάδα.
Συναντήθηκε με τους κ.κ. Πέντζο Νικόλαο, Πρόεδρο Συνδέσμου Βιομηχανιών Β. Ελλάδος, Λακασά Δημήτριο, Πρόεδρο Εξαγωγέων Β. Ελλάδος, Ζορμπίδη Μιχάλη, Πρόεδρο Eπαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παπαδόπουλο Παναγιώτη, Πρόεδρο Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μπακατσέλο Δημήτριο, Πρόεδρο Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Χατζαρίδη Κωνσταντίνο, Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Τσαρίδη Μιχαήλ, Α’ Αντιπρόεδρο Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού, Μακρή Γεώργιο εκπρόσωπο Ένωσης Λιμενικών Β. Ελλάδος.

Σχόλια