Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

«Κύριε Πρωθυπουργέ σήμερα φάνηκε πόσο «τσάμπα μάγκας» είστε!»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προεκλογικά χτυπάγατε το χέρι στο τραπέζι και κοιτώντας αγριεμένος δήθεν την κάμερα δηλώνατε ότι θα κατεβάσετε τις κουκούλες όσων καίνε και καταστρέφουν την Αθήνα. 
Σήμερα το μόνο που κάνατε εσείς και η αστυνομία υπό τις δικές σας πολιτικές διαταγές, ήταν να τους βλέπετε να περνούν δίπλα σας και να τους αφήνετε να πετούν αντικείμενα και να απειλούν τη σωματική ακεραιότητα γυναικών και παιδιών που
το «έγκλημα» τους ήταν ότι κράταγαν Ελληνικές σημαίες στο μπλοκ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην μεγάλη σημερινή παλλαϊκή πορεία.
Αφήστε λοιπόν από εδώ και πέρα εμάς να κατεβάσουμε καμιά κουκούλα γιατί θα χρειαστεί να προστατεύσουμε και πάλι τις μητέρες και τις αδερφές μας από τη λαίλαπα των μπαχαλάκηδων που τους απειλούν στους δρόμους.

Εσείς κοιμηθείτε ήσυχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.