Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Χρήστος Ζώης : Δεν μπορούν να εξαπατήσουν κανένα.

« Στη θέση της δήθεν διαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου που υποσχέθηκαν προεκλογικά για να εξαπατήσουν και να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων, οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι στήνουν ένα νέο σκηνικό δήθεν διαπραγμάτευσης για τη σύνθεση του πακέτου μέτρων ύψους 11,5 δις ευρώ με πρωταγωνιστές τον «αντιστασιακό» κ. Στουρνάρα, τον «σκληρό» κ. Τόμσεν και τους «διαλλακτικούς» κ. κ. Μαζούχ και Μορς της τρόικας.

Δεν μπορούν να εξαπατήσουν κανένα.
Η μόνη αλήθεια είναι ότι τα μέτρα έχουν συμφωνηθεί κατά την επίσκεψη του κ. Σαμαρά στο Βερολίνο και ότι η συνέπεια τους είναι η ανακύκλωση της κρίσης και η εξαθλίωση των Ελλήνων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.