Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

«ΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Σε υλοποίηση των όσων εξήγγειλε κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνος Καμμένος, σχετικά με την νομική υποστήριξη που θα παρέχει το κίνημα στους Έλληνες πολίτες, συνεδρίασε χθες το τμήμα Δικηγόρων της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που συγκροτήθηκε πρόσφατα.
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν δικηγόροι από το Λεκανοπέδιο Αττικής και εκπρόσωποι της περιφέρειας και συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με την λειτουργία του τμήματος.

Οι παρευρεθέντες δικηγόροι αποφάσισαν να πρωτοστατήσουν στους αγώνες του νομικού κόσμου και των πολιτών για την προστασία, ενδυνάμωση και προάσπιση της ορθής απονομής της δικαιοσύνης και να αντιταχθούν με κάθε πρόσφορο μέσο στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται ο Ελληνικός λαός στα συνταγματικά κατοχυρωμένα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά του.
Επίσης, λήφθηκαν αποφάσεις για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δικτύου Νομικής Αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε.
Στα πλαίσια αυτά, καλούνται όλοι οι δικηγόροι μέλη και φίλοι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά και όσοι θέλουν να αντισταθούν δημοκρατικά και ενεργά στην προσπάθεια αυτή, να πυκνώσουν τις τάξεις του κινήματος .

Για το Τμήμα Δικηγόρων Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.