«ΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Σε υλοποίηση των όσων εξήγγειλε κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνος Καμμένος, σχετικά με την νομική υποστήριξη που θα παρέχει το κίνημα στους Έλληνες πολίτες, συνεδρίασε χθες το τμήμα Δικηγόρων της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που συγκροτήθηκε πρόσφατα.
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν δικηγόροι από το Λεκανοπέδιο Αττικής και εκπρόσωποι της περιφέρειας και συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με την λειτουργία του τμήματος.

Οι παρευρεθέντες δικηγόροι αποφάσισαν να πρωτοστατήσουν στους αγώνες του νομικού κόσμου και των πολιτών για την προστασία, ενδυνάμωση και προάσπιση της ορθής απονομής της δικαιοσύνης και να αντιταχθούν με κάθε πρόσφορο μέσο στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται ο Ελληνικός λαός στα συνταγματικά κατοχυρωμένα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά του.
Επίσης, λήφθηκαν αποφάσεις για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δικτύου Νομικής Αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε.
Στα πλαίσια αυτά, καλούνται όλοι οι δικηγόροι μέλη και φίλοι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά και όσοι θέλουν να αντισταθούν δημοκρατικά και ενεργά στην προσπάθεια αυτή, να πυκνώσουν τις τάξεις του κινήματος .

Για το Τμήμα Δικηγόρων Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια