Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ο πρώτος της ΔΗΜΑΡ που.. μάλλον δεν θα ψηφίσει τα μέτρα..

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γ.Μιχελογιαννάκης, σε ανακοίνωση του αναφέρει ποια μέτρα αρνείται να υπερψηφίσει στη Βουλή.
«Για να ισχύσουν τα καλάθια, τα ισοδύναμα και η ρήτρα χρειάζονται νομοθετικές παρεμβάσεις, που μέχρι σήμερα δυστυχώς δεν ακούγονται ξεκάθαρα. Αν περάσουν τα μέτρα με τον προϋπολογισμό, καταλαβαίνει κανείς ότι ουσιαστικά αυτοκαταργούνται οι λύσεις για ισοδύναμα – ρήτρα» σημειώνει ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.


«Αν κατέβουν σε ένα άρθρο, να γνωρίζουν ότι συνταγματικά με ένα άρθρο ψηφίζεται μόνο ο προϋπολογισμός του κράτους και η ψήφιση τους με αυτό τον τρόπο πέρα του ότι πάλι ακυρώνει τα ισοδύναμα, ρήτρα, προπάντων λυγίζει, ταπεινώνει, εκβιάζει το βουλευτή, που είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στο πολιτικό σύστημα του σήμερα» καταλήγει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.
real.gr

Υ.Γ
Λέμε ότι μάλλον δεν θα ψηφίσει τα μέτρα...γιατί οι κωλοτούμπες εκ μέρους  των βουλευτών είναι σύνηθες φαινόμενο..

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.