Καμμένος: "Είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει θα έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης,..αλλά θα έρθουν και ενώπιον της λαϊκής δικαιοσύνης, δεν θα ξεφύγει κανείς τους."

Αναβλήθηκε για τις 24 Ιανουαρίου 2013 η συζήτηση της αγωγής του Ανδρέα Παπανδρέου κατά του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου για την υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τα οποία πουλήθηκαν σε εταιρία στην οποία συμμετείχε ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν παρών στο δικαστήριο ενώ ο Αντρίκος Παπανδρέου απουσίαζε για μια ακόμη φορά
Αμέσως μετά την αναβολή της υπόθεσης ο Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

 «Για ακόμη μια φορά το μέλος της οικογένειας, που φέρεται ως συμμορία, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου δεν προσήλθε στο δικαστήριο, δεν προσήλθε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Δεν τολμά να μας κοιτάξει στα μάτια. Ο υπάλληλος της εταιρίας των Brockers που αγόρασαν τα CDS δηλαδή τα ασφάλιστρα κινδύνου που πόνταραν στην πτώχευση των Ελλήνων ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου υπάλληλος της εταιρίας UNIGESTION έκανε αγωγή προκειμένου να απειλήσει εμένα προσωπικά αλλά και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για να μην μιλούμε.
 
Το έγκλημα που διέπραξε η οικογένειά του, ο ίδιος διέπραξε οικονομικό έγκλημα, γιατί τα ασφάλιστρα κινδύνου αυτά της εταιρίας στην οποία εργάζεται πουλήθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με απόφαση του αδερφού του, πρωθυπουργού της Ελλάδος τότε Γεώργιου Παπανδρέου, ο οποίος είχε προαποφασίσει να μπει η Ελλάδα στον Μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, γνώριζαν δηλαδή εκ των προτέρων ότι θα απογειωθούν η τιμές των spreads άρα εκείνοι που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας θα γίνονταν δισεκατομμυριούχοι.
 
Έκανε αγωγή για 1 εκατομμύριο ευρώ ακριβώς το ίδιο ποσό με τον κ. Τσουκάτο, ακριβώς το ίδιο ποσό με την κυρία Ξαφά, το ίδιο ποσό με άλλους κερδοσκόπους οι οποίοι νόμιζαν ότι με 15 εκ. ευρώ αγωγές εναντίον μας θα μας κάνουν να σωπάσουμε.
 
Γιατί λέει στεναχωρήθηκε. Δεν ήρθε να μας πει εδώ στο δικαστήριο ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τι τον στεναχώρησε. Την ίδια στιγμή, όμως να ξέρει καλά ότι αυτοί που στεναχωρούνται περισσότερο είναι οι συγγενείς των δέκα Ελλήνων που αυτοκτονούν κάθε μέρα, είναι οι συγγενείς του 1,8 εκ. ανέργων, είναι οι συγγενείς όλων των Ελλήνων που έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση απόγνωσης.
 
Είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει  θα έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης, θα έρθουν ενώπιον της ποινικής και αστικής δικαιοσύνης αλλά θα έρθουν και ενώπιον της λαϊκής δικαιοσύνης, δεν θα ξεφύγει κανείς τους.»

Σχόλια

  1. Σημείωση, η δίκη αναβλήθηκε λόγω της στάσης εργασίας των δικαστικών.
    Άρα η δεν γνώριζε ή έκανε κίνηση εντυπωσιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.