Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

κ. Σαμαρά κανείς δεν σε ανάγκασε να είσαι πρωθυπουργός με το ζόρι..

Περίμενε ολόκληρη τη ζωή του για αυτή τη στιγμή, και πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες τον βλέπουν ως τελευταία ελπίδα στην Ελλάδα για τη σταθερότητα. Αλλά για τον Αντώνη Σαμαρά, το να ηγείται τη χώρας του δεν είναι διασκέδαση καθόλου. "Νομίζετε ότι ο καθένας μπορεί να είναι ευτυχισμένος όντας πρωθυπουργός της Ελλάδας;"...
ρώτησε με χαμηλή φωνή σε συνέντευξη του στους New York Times την Παρασκευή, τοποθετώντας τους αγκώνες στα γόνατα.  

"Αυτή είναι η πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο. Είναι πόνος. "
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, o πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως «δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από το ευρώ», άφησε πάντως να εννοηθεί ότι οι προϋποθέσεις για την παραμονή της στην ευρωζώνη έχουν πολιτικό και οικονομικό κόστος.
Aπίστευτο είναι αυτό που δήλωσε ο κ.Σαμαράς, σε ένα σημείο της συνέντευξής του λέγοντας:" η περασμένη Πέμπτη υπήρξε μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες από τότε που ανέλαβα καθήκοντα καθώς η κυβέρνηση κατέληξε σε μια βασική συμφωνία για τα μέτρα λιτότητας..."
Είναι ευτυχισμένος που συμφώνησαν να μας σκίσουν, να μας ξεπατώσουν να μας εξαθλιώσουν..

 «Υπάρχει ελπίδα, είναι η μόνη που μπορώ να προσφέρω», τόνισε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.