Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ρε που μας κατάντησαν ...(αν είναι αλήθεια)

Γράφει σήμερα το Τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu :

"Έλληνες επισκέπτονται την Τουρκία να πουλήσουν κοσμήματα τους"
 

Ένας τεράστιος αριθμός των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι περνούν δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής ύφεσης στη χώρα τους, επισκέπτονται την Τουρκία να πουλήσουν τα κοσμήματα τους.
Ένας Τούρκος χρυσοχόος , ο οποίος αρνήθηκε να κατονομαστεί, δήλωσε στο Πρακτορείο Anadolu την Τρίτη ότι, ένας μεγάλος αριθμός των Ελλήνων πολιτών ταξιδεύουν στη γειτονική χώρα να

πουλήσουν πολύτιμα αντικείμενα τους.
Ο χρυσοχόος δήλωσε ότι οι Έλληνες επισκέπτονται την Τουρκία, λόγω του ότι πληρώνονται σε μετρητά αμέσως για τα κοσμήματα τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε μια αύξηση του αριθμού των πολιτών που δεν δηλώνουν τα χρήματά τους, ενώ επιστρέφουν από την Τουρκία. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, Έλληνες αξιωματούχοι κάνουν αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα.
Ένας Έλληνας χρυσοχόος στα σύνορα της Ipsala πριν από λίγο καιρό λέγεται ότι πιάστηκε με 94.700 ευρώ που κέρδισε πουλώντας κοσμήματα στην Τουρκία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.