Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

"Θεός" ο ΓΑΠ στην Αμερική...ουρές για να τον ακούσουν..

Διαβάστε...
Κλήρωση για θέσεις στην ομάδα εργασίας (επανα) σχεδιασμού της Ευρώπης, με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου στο Πανεπιστήμιο Χάρβαντ..
Λόγω της
εξαιρετικά υψηλής ζήτησης

για να παρακολουθήσουν τις εργασίες της ομάδας μελέτης του κ. Γιώργου Παπανδρέου, πρόκειται να γίνει μια one-time κλήρωση για να παρακολουθήσουν τις υπόλοιπες συνεδρίες από 15 Οκτωμβρόυ 2012.
Ουδείς προφήτης στον τόπο του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.