Το ΣΔΟΕ πήρε εντολές να... ενεργοποιήσει το νόμο!

Άκουσον, άκουσον! Εξυπακούεται, λοιπόν, ότι αφού μόλις πρόσφατα τους δόθηκε εντολή να κάνουν το αυτονόητο για το οποίο τους πληρώνουμε, προηγουμένως τους είχε δοθεί η εντολή να μην κάνουν το αυτονόητο!  "Κοντά στο νου κι η γνώση", λέει η παροιμία... Δηλαδή  μέχρι πρότινος είχαν εντολή να κάνουν τα στραβά μάτια, όπερ και εγένετο, και σήμερα πληρώνουν τις αμαρτίες τους μισθωτοί και συνταξιούχοι! Να χαρώ τη φαυλοδημοκρατία σας, κυβερνοαλήτες! 
Παραθέτω αποσπάσματα από σχετικό άρθρο της Ημερησίας: «"Το ΣΔΟΕ έχει λάβει συγκεκριμένες εντολές να δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία όσων κλέβουν το κράτος και τελικά τους ίδιους τους πολίτες που δοκιμάζονται από μια πρωτοφανή κρίση. Είναι αδιανόητο να σηκώνουν το βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής μισθωτοί και συνταξιούχοι, επειδή κάποιοι αποφεύγουν να πληρώνουν τους φόρους τους" δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας

Δηλαδή περιμέναμε τον κύριο Στουρνάρα για να καταγγείλει το
αδιανόητο που συνεχίζει και ο ίδιος, όντας στουρνάρι, εξακολουθώντας να φορτώνει το βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής σε μισθωτούς και συνταξιούχους;
«Τα μέτρα ελήφθησαν το τελευταίο διάστημα από το ΣΔΟΕ εναντίον 121 φορολογούμενων που "συνελήφθησαν" για εγκλήματα φοροδιαφυγής που διέπραξαν τα προηγούμενα οικονομικά έτη. Οι συγκεκριμένοι διαπιστώθηκε ότι έκλεβαν για χρόνια το Δημόσιο με την κλασική μέθοδο της μη έκδοσης αποδείξεων, ενώ εμπλέκονται σε υποθέσεις πλαστών και εικονικών τιμολογίων μεγάλης αξίας και δεν είχαν υποβάλει δηλώσεις εισοδήματος.»

Πω, πω σοδειά! Στο λίκνο των φοροφυγάδων, κοινώς Λαμογιστάν, συνελήφθησαν επιτέλους 121 φορολογούμενοι για εγκλήματα φοροδιαφυγής που διέπραξαν τα προηγούμενα έτη,  όταν τα κυβερνοκαθίκια μας έσκαβαν το λάκκο! Λέτε αυτοί να είναι οι μόνοι που ευθύνονται για την χρεοκοπία του Λαμογιστάν; Και τότε τζάμπα μας έχει βγει το όνομα διεθνώς για φοροκλέφτες (Mass tax evasion) συλλήβδην; Να προσφύγουμε στο Δικαστήριο της Χάγης για συκοφαντική δυσφήμιση εδώ και τώρα!
Τα μέτρα, λέει, ελήφθησαν από το ΣΔΟΕ το τελευταίο διάστημα! Και τα παραμύθια που μας έλεγαν εδώ και τρία χρόνια –  GAP, GPAPAK και ΣΙΑ – ότι κυνηγάνε τους φοροφυγάδες, ότι εντόπισαν δεκάδες μεγαλογιατρούς στο Κολωνάκι να φοροδιαφεύγουν, ότι έπιασαν στα πράσα τραγουδιστές – βοσκούς και μη – να κλέβουν την εφορία, μεγαλοδικηγόρους και δε συμμαζεύεται, δεν απέδωσαν τίποτα;
«Τους φοροφυγάδες "κάρφωσαν" οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί στους οποίους βρέθηκαν εκατ. ευρώ που προέρχονται από "μαύρα" εισοδήματα.»

Κοίτα να δεις τι σκαρφίστηκαν με καθυστέρηση 30ετίας τα ξουράφια! Να ψάξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς για να εντοπίσουν τα μαύρα! Μιλάμε για τα πρώτα μυαλά!


Ακούστε τώρα και το πιο συνταρακτικό:
«Τουλάχιστον έξι πανάκριβες κατοικίες στην Αττική, τη Μύκονο και άλλα κοσμοπολίτικα νησιά έχουν δεσμευτεί. Πρόκειται για μεγάλες βίλες με πισίνα, έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του ΣΔΟΕ με το πιο πολυτελές ακίνητο να βρίσκεται στην Βούλα.»
Δεν παίζονται τα λαγωνικά του ΣΔΟΕ! Έξι βίλες σε όλη την Επικράτεια! Μπράβο, ρε παιδιά! Κρεμάστε τα έξι ονόματα στα μανταλάκια για να νιώσουν και οι συνταξιούχοι με τις κατακρεουργημένες συντάξεις "δικαίωση". Πάντως μαθαίνω ότι το ΣΔΟΕ τώρα έχει πάρει άδεια. Θα επιστρέψει στα νησιά τον Οκτώβριο που θα έχουν φύγει οι τουρίστες...

Καθίστε καλά τώρα, παίδες, μπας και λιποθυμήσετε από την επόμενη είδηση: Από τους 121 λογαριασμούς φοροφυγάδων που άνοιξαν, δεσμεύτηκαν περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ! Νάτο, ρε, πώς θα ξεπληρωθεί το χρέος των 300 δις ευρώ!

Ακούστε, όμως, και τη σημαντική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Από αυτά τα 50 εκατομμύρια ευρώ που "δεσμεύτηκαν",  προφανώς μέχρι ν' αποδεσμευτούν με τις παραδοσιακές "δημοκρατικές" διαδικασίες του Λαμογιστάν, ΜΟΝΟ τα 20 εκατ. ευρώ ανήκουν σε offshore εταιρεία η οποία δεν πλήρωσε τον ειδικό φόρο ακινήτων!

Προφανώς οι υπόλοιπες offshore εταιρείες είναι νομοταγείς! Κατόπιν τούτων των ευρημάτων, μην ξανακούσω κακό λόγο για τις offshore διότι θα χειροδικήσω. Δεν θ' ανεχτώ άλλες συκοφαντίες εις βάρος των ενάρετων offshore από τους ζηλιάρηδες!

Ακούστε και το άλλο: Κατασχέθηκαν, λέει, τουλάχιστον 640.000 ευρώ σε μετοχές, στα χρηματιστήρια Αθήνας και Νέας Υόρκης! Μιλάμε για πολύ πράμα! Πρόκειται για το 0,002 τοις χιλίοις του χρέους των 300 δις ευρώ

Χαμογελάστε βρε μαγκούφηδες!  Τι ραγιάδες είστε; Ο αρχιψεύτης Αντώνης Σαμαράς θα μας φέρει την "Άνοιξη" που είχε υποσχεθεί προ εικοσαετίας!  Πείτε και κανένα "ευχαριστώ", βρε αχάριστοι! Κάλιο αργά παρά ποτέ!

Κατόπιν τούτων αναφωνώ με κατάνυξη και δέος: Ζήτω το ΣΔΟΕ! Ζήτω ο Γιάννης Στουρνάρας και όλα τα κυβερνοκαθίκια που μας δουλεύουν ασύστολα, ώστε να σκύψουμε το κεφάλι και να πούμε "ευχαριστώ" στην επικείμενη νέα επώδυνη υπεξαίρεση των μισθών και των συντάξεών μας. Ζήτω και τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ που στηρίζουν τους κυβερνοαλήτες, έχοντας συστρατευθεί στην εξαπάτηση του λαού! 

Παραφέρθηκα, είπατε; Μπα, ιδέα σας είναι... 
http://seferou.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7.html

Σχόλια