κ. Σαμαρά με εκείνη τη ρημάδα την Α.Ο.Ζ τι γίνεται..;;

  
Με την Α.Ο.Ζ τι γίνεται ;;
Με εκείνο το περίφημο που είπατε:

"Δεν μπορεί να έχουμε ορυκτό πλούτο ανεκμετάλλευτο, ενεργειακά αποθέματα ανεκμετάλλευτα και η χώρα μας να παραπαίει υπερχρεωμένη και εμείς να κόβουε μισθούς και συντάξεις και να παρακαλάμε για δανεικά αλλά να μην κάνουμε τίποτα για να αξιοποιήσουμε τον πλούτο μας. Αυτός είναι ένας παραλογισμός που θα σταματήσει..." 
.... τι γίνεται;;;
Γιατί δεν κάνετε τίποτα....Γιατί κύριε; 
Μήπως στοχευμένα και βάσει σχεδίου μας οδηγείτε στην εξαθλίωση ...για να έρθει σαν ώριμο φρούτο και ως δήθεν σωτηρία το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας..;;
Μήπως τα πάτε ΟΛΑ για ξεπούλημα..;;

Σχόλια

  1. Πολύ βιαστικός έγινες
    Τι νομίζεις οτι η ανακήρυξη της ΑΟΖ είναι ένα θέμα που γίνεται μέσα σε ένα μήνα. ?
    Παρεπιπτόντως για πές μας τι έγινε με αυτό που είχε πεί ο προεδρός σου για την άμεση ανάρτηση των Ε9 στο διαδίκτυο ?
    Αν θυμάμαι καλά είχε πεί οτι θα γίνει πριν την ανακήρυξη υποψηφίων των εκλογών του Μαιου.
    Από τότε περασαν δύο εκλογές και ακόμα τίποτα.
    Ας κάνετε λοιπόν εσείς τα απλά και αφήστε τον πρωθυπουργο για τα σύνθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιας και έχεις άποψη για τα παντα και κόπτεσαι για τα θέματα των ενστόλων και δη των της Αεροπορίας (Ιεραρχία, μπουφάν Ιπταμένων, πτητικό κλπ) ετεροχρονισμένα εκ του ασφαλούς πάντα και μέσα απ αυτό το μπλογκ που ανέβασε όλα αυτά τα θέματα...
      Να πας και να τα πεις ΟΛΑ αυτά στον κ. Σαμαρά που υποστηρίζεις με τόσο πάθος (μάλλον θα είσαι αυλικός) που πήγε προεκλογικά στην Αγχίαλο και ξέρεις τι δήλωσε....να μην τα επαναλαμβάνουμε.
      Να πας στον κ. Σαμαρά που υποστηρίζεις και να του ζητήσεις να μας πει ποιοι είναι οι "μάχιμοι".
      Αυτό να κάνεις και άσε το λιβάνισμα.

      Διαγραφή
    2. Και κάτι άλλο τα Ε9 όλων των υποψηφίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχουν υποβληθεί στο κόμμα.
      Υ.Γ
      Πάντως αν είσαι στέλεχος των Ενόπλων δυνάμεων (ακόμα), έχω να σου πω κάτι:
      Λυπάμαι τους ανθρώπους που διοικείς και συνεργάζονται μαζί σου...

      Διαγραφή
  2. 1oν Δεν υπερασπίζομαι τον κ. Σαμαρά (δεν νομίζω οτι έχει την ανάγη μου), αλλά λέω το αυτονόητο. Πως είναι δυνατόν να υλοποιηθεί μία τοσο σημαντική εξαγγελία μέσα σε ένα μήνα οταν αυτός μάλιστα είναι ο Αύγουστος με τη Βουλή λειτουργούσα με θερινά τμήματα ? Ας περίμενες λιγάκι για να κατακρίνεις ....
    ΥΓ Σου θυμίζω επίσης, οτί εσύ έσχιζες τα ρούχα σου κάποτε για τον κ Σαμαρά αλλά προτίμησες να το παίξεις αντιφρονούντας για να σε βάλουν υποψήφιο.

    2ον Για το θέμα των Ε9 αφου έχουν υποβληθεί γιατί δεν αναρτώνται ? Τόσο δύσκολο είναι ? Δεν δείχνει η μη τήρηση της δέσμευσης αφερυγγυότητα ? Αλλά αυτό δεν το κατακρίνεις και ούτε κάν το κρίνεις. Για αυτό δεν έχεις μάτια ?

    3ον Οσα αναφέρεις για τα θέματα των ενστόλων τι σχέση έχουν με το θέμα της δημοσίευσης. Μπορούσες να μου τα πείς σε άλλη ανάρτηση, αλλά προτίμησες να κόψεις τα σχολία μου. Το μόνο που αποδεικνεις με αυτά που έγραψες είναι εκνευρισμό και αμηχανία.

    4ον Οσον αγορά το αν είμαι στέλεχος των ΕΔ στο εχω γράψει, αλλά το έκοψες. Και όσον αφορά αυτούς που διοικώ ή συνεργάζομαι να μην τους λυπάσαι, να λυπάσαι αυτόυς που διοίκησες (δεν νομίζω να το έκανες ποτέ) και αυτούς που συνεργάστηκες εσύ (η οσφυοκαμψία δεν είναι συνεργασία)

    5ον Δεν καταλαβαίνω το λόγο της επίθεσης εναντίον μου (που με αναγκάζει αντίστοιχα να αμυνθώ) , φαίνεται έτσι σας έμαθαν στους ΑΝΕΛ.

    Ελπίζω να τολμήσεις να ανεβάσεις την απαντησή μου και να μην την κόψεις, όπως συνήθως πράττεις.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν έχεις πει αν είσαι στέλεχος των ΕΔ .
      Σε προκαλώ να το πεις τώρα.
      Αν έχεις το θάρρος.
      Τον Σαμαρά τον υποστήριζα τότε για αυτά που έλεγε που ήταν σωστά και τα έλεγα όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι νοήμονες Έλληνες και πατριώτες δεξιοί.
      Εγώ είμαι σταθερός σε αυτά που έλεγα και συνεχίζω αδιάλειπτα να τα λέω και τα υποστηρίζω.
      Αυτό που χαρακτηρίζει έναν άντρα που φοράει παντελόνια, είναι η συνέπεια λόγων και πράξεων.
      Κωλοτούμπας δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ, ΟΧΙ εγώ.
      Το οσφυοκάμπτης στο επιστρέφω και το επεκτείνω σε ανθρωπάκι και σε προσκυνημένο με εμμονές και εμπάθεια.
      Στο έχω ξαναπεί θα πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλήμα, όταν μπαίνεις συνεχώς σε ένα blog που δεν σ αρέσει για να εκτονώσεις την πίκρα και την εμπάθεια σου.
      Υπάρχουν στατιστιστικά της Google, που δείχνουν ακριβώς πόσες φορές μπαίνεις την μέρα στο blog και για πόση ώρα.
      Φυσικά και δεν θα τα δημοσιοποιήσω αλλά ξέρεις ότι υπάρχουν...(σε περίπτωση που το διαψεύσεις)
      Το ποιος είμαι εγώ και ο καθένας μας και την προσφορά μας, την ιστορία μας την κρίνουν άλλοι.
      Εγώ πάντως είμαι υπερήφανος για αυτά που έκανα έχοντας δίπλα μου συναδέλφους απ τους οποίους εισέπραξα αγάπη, φιλία και εκτίμηση.
      Εσύ???

      Διαγραφή
  3. Και εγώ κρατώ αυτά που στέλνω και δεν τα δημοσιεύεις. Οπότε ξέρεις και μην κάνεις τον ανήξερο. Αν παραδεχθείς δημόσια οτι με λογοκρίνεις και ζητήσεις δημόσια συγγνώμη θα το ξαναγράψω.
    Όσον αφορά το θάρρος εσύ δεν είχες τα κότσια να ανεβάσεις τις απαντήσεις που σου έστειλα στο http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/08/50_23.html στις ερωτήσεις σου Σαβ Αυγ 25, 02:32:00 μ.μ. 2012
    Αυτά που γράφεις για τον κ. Σαμαρά και τη δική σου στάση θα τα κρίνει ο κοινός αναγνώστης.
    Τα περί οσφυοκαμψίας που σου έγραψα ήταν σε παρένθεση και δεν απευθυνόταν αποκλειστικά σε έσένα, αλλά φαίνεται έχεις τη μύγα ....
    Οσον αφορά το πόσες φορές μπαίνω στο μπλόγκ αυτό είναι δικό μου θέμα, αλλά να στο εξηγήσω και αυτό. Απλά ήθελα να δώ αν θα ανεβάσεις το σχολίο μου (το έκανες με αρκετή καθυστέρηση πάνω από 9 ώρες), οπότε έκανα κάποια περισσότρα κλικ για να δώ πότε θα το κάνεις και τι θα απαντήσεις.
    Όοσν αφορά τα περί πίκρας και εμπάθειας μάλλον φίλε εσύ έχεις το πρόβλημα με τους αναγνώστες σου που τους θέλεις να συμφωνούν πάντα μαζί σου και να μην μιλούν (γα αυτό το λόγο μάλλον έκοψες και τους ανώνυμους σχολιαστές). Οπότε σε συμβουλεύω να κόψεις τελείως το δικαιωμα του σχολιασμού για να ησυχάσεις μια και καλή.
    Οσο για την ιστορία του καθενός έχεις δίκιο. Μπορείς να μας πείς που υπηρέτησες την πατρίδα κε Μπάμπη ? Πόσες μεταθέσεις πήρες ? Πόσες φορές ξεσπιτώθηκες ?
    Τέλος, επαναλαμβάνω εσύ μου επιτίθεσαι εγώ αμύνομαι, όσο βέβαια μου το επιτρέπεις και δεν κόβεις τις απαντήσεις μου.
    ΥΓ Οσο για αυτά που μου "σέρνεις" απλά στα επιστρέφω ....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μιλάω για σήμερα ξέρεις και καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω...
    Μιλάω για τις εδώ και μήνες καθημερινές επί ώρες επισκέψεις σου.
    Για αυτές μιλάω..
    Άστο αδερφέ αφου δεν σ αρέσει, τι κάθεσαι και ασχολείσαι με εμένα και με το μπλόγκ μου??
    Κάνε κάτι που σε ευχαριστεί..
    Και κάτι τελευταίο, εσύ σύ ξεκίνησες με τα: Κυρ Μπάμπη, ταξχο (εστω και στην αποστρατεία), τα περί οσφυοκαμψίας και όχι εγώ για να ξέρουμε τι λέμε.
    Υ.Γ
    Μαζί σου δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ γιατί δεν αξίζει τον κόπο... έχω καλύτερα πράγματα να κάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπάμπη είναι η τελευταία φορά που γράφω στο μπλογκ σου, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα.

    1/ Το να ασχολείσαι μαζί μου η όχι είναι δικό σου θέμα και ουδέποτε σου ζήτησα κάτι τέτοιο.
    2/ Το να κόβεις τα σχολιά μου (ουδέποτε παραβίασα τους όρους σου) δείχνει απλά οτι είσαι άνθρωπος που δεν σέβεται την αντίθετη γνώμη, δεν επιθυμεί τον διάλογο (παρότι εσύ τον ξεκινάς) και δεν επιτρέπει την ελέυθερη διακίνηση ιδεών που έχει επιτευχθεί μέσω του διαδικτύου και των μπλογκς.
    3/ Το να επιτίθεσαι σε αναγνώστες σου το μόνο που δείχνει είναι οτι δεν έχεις μάθει τους πιό απλούς κανόνες ανθρώνινης επικοινωνίας (φαίνεται φταίει η ιδιοτητά του ως αξκου)
    4/ Αν κάποιος δεν θέλει να σολιαζονται αυτά που γράφει απλά κλείνει τα σχόλια και ησυχάζει μια και καλή.
    Γεια σου και ελπίζω κάποτε να καταλάβεις τα λάθη σου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.