Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

“ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ”

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ  ΓΙΑ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
“ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ”
Εξοχότατε κύριε πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας
Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις σας στο προεδρικό μέγαρο ενώπιον της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ως πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας πιστεύω βαθύτατα ότι, το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων όχι μόνο μπορεί να σφίξει τα δόντια αλλά να φάει και πέτρες για να υπερασπίσει την εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους στο οποίο ανήκει


Επιτρέψτε μου να σας παρακαλέσω να καλέσετε τόσο τον ΥΠΟΙΚ όσο και άλλους υπουργούς, στην εποπτεία των οποίων ανήκουν γαλαζοαίματοι αμειβόμενοι με μισθούς πάνω από δέκα χιλιάδες ευρώ (ενώ ο ΑΓΕΕΘΑ αμείβεται με περίπου 3 χιλιάδες), και να ζητήσετε και απ αυτούς να σφίξουν τα δόντια τους.
Αξιότιμε Κύριε υπουργέ της Εθνικής Άμυνας
Λαμβάνοντας υπόψη την χθεσινή δήλωση σας στο προεδρικό μέγαρο ενώπιον της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ότι, ο οικονομικός πόλεμος πρέπει να κερδηθεί, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι κάνεις πόλεμος δεν κερδήθηκε ούτε θα κερδηθεί πότε, με διαλυμένο τον κοινωνικό ιστό και σμπαραλιασμένο το ηθικό πολιτών και στρατιωτικών.

Γεώργιος Νταβρής
Βουλευτής Αχαΐας Ανεξάρτητοι Έλληνες

1 σχόλιο:

 1. Επί της αρχής των λεγομένων θα συμφωνήσω.

  ΑΛΛΑ , αφού ο εν λόγω βουλευτής κόπτεται για τους τέως συναδέλφους του,

  Γιατί δεν καταθέτει την βουλευτική του αποζημίωση υπέρ ΜΤΑ ?

  Γιατί δεν εισηγείται στο κόμμα του όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ να καταθέτουν την βουλετική τους αποζημίωση υπέρ ΜΤΣ, ΜΤΑ και ΜΤΝ ?

  Γιατί δεν εισηγείται στο κόμμα του να κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση ώστε η βουλευτική αποζημίωση να μην υπερβαίνει τον μισθό του Α/ΓΕΕΘΑ ? που σημειωτεόν δεν είναι πλέον 3000 αλλά 2500 Ευρώ.

  Αλλά είπαμε τα λόγια εύκολα, τα έργα δύσκολα ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.