Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για τη ΔΗΜΑΡ αυτή τη στιγμή (Ηχητικό)


ΑΚΟΥΣΤΕ: "Αν όντως δεν έρθουν με τις υπεύθυνες προτάσεις της ΔΗΜΑΡ, δεν μπορώ να σας πω σίγουρα ότι θα υπάρξει στήριξη των μέτρων που θα προτείνει ο υπουργός Οικονομικών", δήλωσε ο Διευθυντής της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Αμοιρίδης, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αμοιρίδης δήλωσε: "Θα πρέπει να υπάρχει όμως και το δεύτερο βήμα, η δεύτερη πρόταση. Δεν ψηφίζουν, πέρα από το τί θα πρέπει να ψηφίσουν και πώς θα πρέπει να ψηφίσουν.

Ποιά είναι η επόμενη πρόταση, πάμε σε εκλογές; Αυτό είναι ένα ζήτημα, πολύ σοβαρό. Άρα το να πούμε ότι αυτή τη στιγμή δεν ψηφίζουμε τα μέτρα, δεν παίρνουμε τα 32 δις και πάμε σε εκλογές, θεωρώ ότι είναι αυτοκτονία για τη χώρα. Αυτό που πρέπει να δούμε, είναι, ένα πολύ δύσκολο στοίχημα βέβαια, πώς θα κατανείμουμε δίκαια τα άδικα μέτρα.

Προσέξτε, εγώ δεν έχω αποκλείσει κάτι. Εξάλλου η ΔΗΜΑΡ έχει εκείνα τα θεσμικά όργανα που είναι τόσο βαθιά δημοκρατικά, όπως θα γίνει και η Κεντρική Επιτροπή την Κυριακή που θα μιλήσουμε πάνω σε αυτή τη διαδικασία και εκεί θα παρθούν και οι αποφάσεις. Αυτό που εγώ μπορώ να διαπιστώσω είναι ότι αν μπορούμε να ισχύσει τα ισοδύναμα, που λέει ο κ. Κουβέλης, να υιοθετηθούν και να μπουν στο παλιό Μνημόνιο. Αυτό όμως για να γίνει θα πρέπει:

1. Να υπάρχει ένα κράτος το οποίο θα έχει ένα φορολογικό σύστημα ενιαίο και θα μπορεί να πιάσει την φοροδιαφυγή, ώστε να έχουμε αποτελέσματα.

2. Να υπάρξει πιθανόν και μια ήπια αναδιάρθρωση. Θα πρέπει να υπάρξει επέκταση χρονική που θα εφαρμοστούν τα μέτρα και όσο πιο πίσω πάνε τα μέτρα που αφορούν μισθούς και συντάξεις, ίσως μπορέσουμε να πετύχουμε έναν εθνικό στόχο, ο οποίος θα είναι να μπορούμε να συμμαζέψουμε τα πράγματα σε ότι αφορά την φοροδιαφυγή, ώστε να αντικαταστήσουμε με ισοδύναμα χρήματα αυτά τα οποία πιθανόν μέσα από τα μέτρα να έχουν απωλέσει οι πολίτες της χώρας...

Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για την ΔΗΜΑΡ αυτή την στιγμή. Και εκτιμώ ότι οι συνάδελφοί μου μπορεί να έχουν τις αγωνίες τους..., θα ξαναπώ όμως ότι θα πρέπει να υπάρχει δεύτερη πρόταση. Και να είστε σίγουρος ότι πολλά από αυτά, αν όντως δεν έρθουν με τις υπεύθυνες προτάσεις της ΔΗΜΑΡ, δεν μπορώ να σας πω σίγουρα ότι θα υπάρξει στήριξη των μέτρων που θα προτείνει ο υπουργός Οικονομικών".

ΑΚΟΥΣΤΕ τις σχετικές δηλώσεις του Διευθυντή της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ Γιάννη Αμοιρίδη στο "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη:

e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.