Προβοκάτσια για τα μπλουζάκια καταγγέλει η Χρυσή Αυγή

Οργισμένη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, εκδόθηκε πριν από λίγο,
με αφορμή μπλούζες που προέρχονται από την Τουρκία και φαίνεται να έχουν το σήμα της Χρυσής Αυγής.

Άλλος ένας κύκλος κατασυκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έχει ξεκινήσει με σκοπό την προσφορά στήριξης στο αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας που αντιμαχόμαστε. Βγήκε στο διαδίκτυο μία μπλούζα που είναι κατασκευασμένη στην Τουρκία και που φέρεται να γράφει «Χρυσή Αυγή», μόνο που ο προβοκάτορας που δημιούργησε την μπλούζα δεν φρόντισε καν να κάνει «καλή δουλειά». Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες υπάρχει σαφής διαφορά στο λογότυπο, γεγονός που καταδεικνύει την προβοκάτσια.
Παραθέτουμε τις φωτογραφίες για να μπορέσει να δει ο οποιοσδήποτε την αλήθεια, για να φανερωθούν οι ψεύτες και να ενημερωθούν οι Έλληνες.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Σχόλια

  1. Οι ψευτοκουλτουριαρέοι, κοκκινοφασίστες, δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η ΧΑ είναι η αντίδραση στην αντεθνική δράση της αναρχοκομμουνιστικής αριστεράς, που αλλοτρίωσε και αλλοίωσε έννοιες αλλά και γλώσσα, πάν ότιδήποτε Εθνικό και Πατριωτικό το ταυτίσανε με το Φασισμό τους.
    Αυτοί που κάνανε Εμφύλιο και Παιδομάζωμα, αυτοί που εκφρέψαν το πραγματικόαυγό του φιδιού που είναι οι Λαθροεισβολείς Ισλαμιστές.. Αυτοί που τους οργανώσαν, στην προχθεσινή παράνομη διαδήλωση τους με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
    Τρόμαξαν και προβληματίστηκαν όταν άκουγαν το -ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚ ΜΠΑΡ- ελάχιστοι "σοβαροί" άσε που φάγανε και ξύλο απο τα πακί, και λέγανε ότι το φάγανε ΧΑγήτες.... Το αυγό-φίδι που ζεστένανε βγήκε, απείλησε μέσα στη χώρα μου με ΤΖΙΧΑΝΤ, αυτό επειδιώκει η Αριστερά έναν άλλο Εμφύλιο όπου οι Αντάρτες του θα είναι Λαθραίοι...
    Δεν ξέρουν όμως ότι στο ΙΣΛΑΜ πρώτα σφάζουν αποκεφαλίζοντας και μετά ρωτάνε.. Ας ψάξουν στο YOUTUBE ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΎΝ ΆΠΕΙΡΟΥς ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΙΣΤΩΝ κατά την γνώμη τους !! Οτι και να κάνετε αλητοκοκκινοφασίστες, η Πατρίδα θα σωθεί απο τους Πατριώτες, γιαυτό ο Λαός αγκαλιάζει την ΧΑ, 3ο κόμμα είναι πλέον σε δύναμη... Σταματήστε την αντεθνική σας δράση, δεν σας έφτασε ο Εμφύλιος του 1945-49;; Δεν χορτάσατε αίμα Σταλινόκαυλοι ορφανά του Μπέρια και του Ζαχαριάδη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.