Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Χθες Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα η παρουσίαση της προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Δήμου Ελασσόνας παρουσία του Συντονιστή των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη Θεσσαλία και τον νομό Λάρισας κ.Σακελάρη Μιχάλη και των πολιτευτών του κινήματος Βασίλη Κόκκαλη, Βάνας Κυρλόγλου, Αλέκου Γεωργούλα και Ελένης Ντουρουντάκη.
Την Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ελασσόνας απαρτίζουν οι
Δαλάκας Θανάσης, Τηλέμης Δημήτρης, Παγκαίας Αναστάσιος, Βούτου Μαρία, Φαρμακιώτης Αθανάσιος, Μπόλος Δημήτριος, Βασιλική Μπατζικώστα-Γιουρέλη.
Στη Συνάντηση μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής και ιδιαίτερα οι νέοι, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι έμποροι τόσο στην πόλη της Ελασσόνας όσο και στα χωριά ολόκληρης της Επαρχίας από τη συνεχιζόμενη πολιτική των τελευταίων ετών.
Παράλληλα συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα και δράσεις που λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης θα υλοποιηθούν σε ολόκληρη την Επαρχία Ελασσόνας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.